IFMA Junior Muaythai VB - mérlegelés után!

IFMA Junior Muaythai VB 2016! Fiataljaink készen állnak!

IFMA Junior Muaythai VB


Lezajlott a mérlegelés és a hivatalos sorsolás a Bangkoki IFMA Youth World Championship elnevezésű utánpótlás muay thai világbajnokságon, melyen 60 ország képviselteti magát idén!


Sipos Lilla a 16-17 korosztály 57 kg kategóriájában az újzélandi Mariah Malipolával kezd majd. Rehák Márk az orosz Artem Klizejev ellen lép a kötelek közé, a 14-15 évesek 60 kg-os mezőnyében. Szána Patrik a 14-15 éves korosztály 63.5 kg-os mezőnyében előnyerő. Rá két nap múlva a görög-ausztrál mérkőzés győztese vár majd a ringben.


Pénteken egy orvosi vizsgálattal kezdődik a nap, melyet bemérlegelés követ, aztán némi sorsolás. Ezt ebéd követi, délután pedig már a 14-15 ill. a 16 és 17 évesek felvezető mérkőzései jönnek.


Az orvosi vizsgálat szombaton sem marad el. Ezt egy szeminárium, ebéd, majd egy instruktori kurzus követi. Délután 3-tól az összes súlycsoport/korosztály versenyzői megkezdik felvezető mérkőzéseiket!


A program nagyjából hasonló marad végig, kivéve természetesen az extrákat. Ilyen például az IFMA ifjúsági konferenciája vagy a kulturális programok. Természetesen az eredményektől függő, változó részek is ide tartoznak, mint a negyeddöntők, elődöntők, finálé. De ezekről majd később!


Egy biztos - kemény csata vár ifjú harcosainkra! Ezen a világbajnokságon a 14-15 éves korosztálytól már megengedett a térd és könyök használata fejre. Ráadásul az IFMA összesen kb. 1000 emberrel számol.


Rehák György mester és Németh Szabolcs ennek megfelelően tréningezi fiatal versenyzőinket a közelgő startig. Hajrá Magyarok!


/A fotókért és soraiért külön köszönet Rehák György mesternek és Vojvoda Györgynek!/


A ring




B ring