Pokorni Ádám - Új lendület

Pokorni Ádám egy nehezebb időszak után megújult lendülettel készül közelgő meccsére a W5 gáláján!

Pokorni Ádám vs Vidákovics Patrik


Pokorni Ádám egy nehéz időszakon van túl. A Vidákovics Patrik elleni fantasztikus meccs után betegségekkel és sérülésekkel tarkított tavasz jött. Ádám azonban megjárta Csehországot, egy edzőtábort és megújult lendülettel készül a W5 gálára, melyen egy kemény brazil, Mauricio Costa Cardoso ellen lép majd szorítóba! Következzen az interjú! Pokorni Ádám!


ellenfelem.hu: - Szia Ádám! Legutóbb a Vidákovics Patrik elleni meccsen láthattunk téged. Összefoglalnád kicsit az olvasóknak, mi minden történt veled az eltelt időszakban?


Pokorni Ádám: - A tavaszi verseny időszak nem telt a legjobban. Sajnos betegségek és sérülések tördelték a felkészüléseimet és a versenyzésemet is. Kiemelném a mérkőzéseim közül a Csehországban megrendezett Cseh Open elnevezésű versenyt, melynek színvonalát nem csak a résztvevők száma mutatta. Több súlycsoportban megtalálható volt profi szerződéssel rendelkező harcos, többek között az én súlyomban is. Itt 3. helyet sikerült elérnem.


e: - Hogy telt a nyár? Volt már esetleg edzőtábor, melyen részt vettél, netán most jön majd?


PÁ: -  A nyáron szokásos Fighting kempo edzőtáborban természetesen én is részt vettem, amely többek között jó alapot adott az elkövetkező mérkőzés felkészüléséhez.


e: - Mit lehet tudni a meccsről, ellenfeledről? Hogyan jött ez a lehetőség?


PÁ: -  A mérkőzés lehetőségével Brunner Tihamér keresett meg minket, amelyre örömmel igent mondtunk. A W5 kereteiben rendezett gála Zólyom városában lesz. Egy kemény brazil srác lesz az ellenfél. A videóit nézve sokat bunyózik Hollandiában és a stílusa is ezt az iskolát képviseli.


e: - Készülsz specifikusan ellenfeledre? Mi mindent csináltok?


PÁ: - Jelenleg az állóképességre helyezzük a hangsúlyt zsák, pao illetve sparring edzésekkel. Az elkövetkező hetekben pedig majd az ellenfél elleni taktikák is helyet kapnak az edzéseken.


e: - Mennyire látod előre az év hátralévő részét? Láthatunk majd itthon is indulni valahol?


PÁ: - A mérkőzést követően október 22-én már újra ringbe lépek a Harcosok klubja gálasorozat kereteiben. Majd november 12-én Esztergomban a "Győzelmek éjszakája" elnevezésű gálán, ahol ismét szeretném bizonyítani rátermettségemet a hazai közönség előtt.


Köszönjük az interjút! Sok sikert a W5 bemutatkozóhoz és természetesen az utána következő meccsekhez is! Reméljük a sérülése és betegség elkerülnek az elkövetkezendő időszakban!


Pokorni Ádám W5 Zvolen