Vidákovics Patrik - Nincs megállás!

Vidákovics Patrik körül most is zajlik az élet. Több minden van kilátásban, legutóbbi, nagyszerűen sikerült meccse után pedig a W5 ismét meghívta őt, így októberben  Prágában bunyózhat majd!

vidakovics_patrik


Patrik jelenleg a csehek többszörös muay thai és kickbox bajnoka, a 193 cm magas Matej Penaz ellen van kiírva, aki nem mellesleg igen veszélyes térdeseiről is ismert. Ez természetesen még változhat, hiszen betegségek, sérülések mindig közbejöhetnek. Patrikot a készülésről, a gáláról és arról kérdeztük, mi mindent várhatnak még a rajongók, a sport követői tőle az idei évben.


ellenfelem.hu: - Legutóbbi meccsed a W5-ben elég impresszívre, egyúttal igen rövidre sikerült (Patrik 10 másodperc alatt lerendezte szlovák ellenfelét). Volt már esetleg szó a szervezet és közted hosszútávú tervekről?


Vidákovics Patrik: - Az edzői utasításokat betartva, agresszívabban léptem fel már a gongszót követően, így sikerült rövidre zárni az első meccsemet. A szervezőkkel még nincs konkrét megállapodás, de meghívtak az október 8.-i Prágai rendezvényükre.


Nagy öröm és megtiszteltetés ez számomra, ugyanis több nagy név is részt vesz az eseményen. Többek közt a Superkombat sorozat sztárja, Andrei Stoica, Anderson 'Braddock' Silva, Thomas Hron. De ott lesz Erkan Varol, Freddy Kemayo, Dzevad Poturak és Cosmo Alexandre is.


e: - A meccs még odébb van, így változhat az ellenfél is. Készülsz erre? Lehet rá?

VP: - Mivel szeptemberben is közbejöhet még meccsem, már júliusban elkezdtem az állóképesség-növelő, és erőnléti edzéseket. Konkrét ellenfélre fókuszálni később kezdünk csak.


e: - Jellemzőbb rád egyébként, hogy tanulmányozod az ellenfeleid jó előre vagy inkább arra koncentrálsz, amit te csinálsz, ill. amit erősítendőnek érzel?


VP: - Nem szoktam elemezni az ellenfeleket, ezeket a dolgokat az edzőimre bízom. Ők látják, hogy mik azok az előnyeim, amiket fel tudok használni az adott ellenféllel szemben. Mint ahogy a legutóbbi meccs is bizonyította. ;)


e: - Hol és hogyan készülsz? Kik segítenek a felkészülésben, kivel finomhangoltok?


VP: - Baján, Koller István thai-boksz edzésén egyelőre az erőnlétre megyünk rá, valamint próbáljuk a speciálisabb technikákat, amiket fel tudunk használni a későbbiekben. Sánta Janika csapattársammal pedig nekiálltunk az 5x3 perces sprinteknek.


Illetve a bajai judosok (Köller Milán, Végvári Martin) által tartott crossfit edzésén veszek részt. Formába hozó időszakban pedig Bács-Team-es versenyzőkkel fogok sparringolni.


e: - Érthető okokból az ember egy előtte álló meccsnél nem nagyon szeret előbbre szaladni, de látsz még valamit esetleg az év hátralévő részéből? Hol láthatunk még majd idén?


VP: - Tervben van még több mérkőzés is, télig minden hónapban van valami esemény, viszont konkrétat még nem tudok mondani. Viszont mostantól kezdve nincs megállás! ;)


„Amíg nem adod fel, nem tudnak legyőzni”
OSU!


W5 Legends in Prague Vidákovics Patrik