Fábián Kristóf - A francia hadjárat

Fábián Kristóf ismét nemzetközi csatában bizonyíthat! Ezúttal egy marseille-i gálán, egy négyes torna keretében száll majd kötelek közé!

Fábián Kristóf


Kristófot az elmúlt időszak történéseiről, edzőtáborról, a készülésről és a gála részleteiről kérdeztük!


ellenfelem.hu: - Szia Kristóf! Alaposabban a HK28 után, az Elszaszer Dávid elleni győzelem kapcsán faggattunk ki. Mi minden történt azóta?


Fábián Kristóf: - Sziasztok, üdvözlök minden kedves olvasót! A nyáron 2 héttel a Dávid elleni meccs után még megmérkőztem egy kemény szerb harcossal Dunaújvárosban, amit szintén sikerült megnyernem. Az év első fele elég sűrű volt, így a nyáron kicsit pihentem, majd szinten tartó edzéseket végeztem. A szeptember kezdetével már megint nagyobb hőfokon pörögtek az edzések.


e: - Nemrégiben láthattunk, amit Spéth Norbival egy Marseille-i edzőtáborban vettetek részt. Mesélnél nekünk erről egy kicsit?


FK: - Hárman indultunk a neki az útnak a klubunkból: Jászka Krisztián, Norbi és én. Velünk tartott Debrecenből Furó Virág is. Az edzőtábort Rácz Attila szervezte nekünk, aki kint is segített nekünk mindenben. Ezúton is szeretném megköszönni neki ezt. Mellette, mint mindig, Horváth Géza is segített, ezúttal az útiköltségben. Az edzőtábor rendkívül jól sikerült! Minden nap minőségi, francia versenyzőkkel sparringoltunk, szinte meccsszitu volt minden edzésen :D


e: - Az őszi szezon számodra egy négyes tornával indul, szintén Marseille-ben, a Tk2 World Max gálán. Gondoljuk, hogy van valami köze az edzőtábornak a dologhoz. ;)


FK: - Így van, erre a gálára is Rácz Attila szervezte a szereplésünket. Úgy tűnik, hogy a magyar "küldöttségnek" sikerült jó benyomást tennie kint. :)


e: - Hogy zajlik a készülésed, mennyiben tér el a megszokottól, most, hogy Október 14-én egy 4 fős tornán kell helyt állnod?


FK: - Napi két edzéssel készülök, mindent beleadva. A végletekig kihajtom magam az utolsó hétig, amikor pedig a regenerálódásé lesz már a főszerep.


e: - Mi lesz a stratégiád? Próbálod beosztani az erőd az első meccsen vagy igyekszel majd befejezni minél előbb és így tartogatni a másodikra?


FK: - Úgy gondolom, ha csak nincs akkora tudás/erő-béli különbség a versenyzők között, - ami itt nem igazán fordulhat elő -, akkor nem lehet eltaktikázni már az első meccset sem. Egyenes kiesés van, szóval, ha ott nem vagyok elég meggyőző, a másodikban már nem lesz mit megmutatni :D


e: - Hogy alakul az év vége? Láthatunk esetleg itthon is valahol vagy csak külföldi gála kapcsán adhatunk majd hírt rólad?


FK: - Ezzel kapcsolatban nem tudok még konkrétat mondani, egyelőre erre a kihívásra koncentrálok!


Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk! Szurkolni fogunk nektek!