Heti összefoglaló (149.)

Legendák, szakmai cikkek, motiváció és hírek a magyar küzdősport világából. Néhány a heti témáink közül. Most pedig nézzük sorban, hogy miről is volt szó a héten! Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!

heti összefoglaló




Hétfőn a hasizom megerősítésével indítottunk, majd az idén a UFC Hall of Fame-be is beválasztott Kazushi Sakuraba pályafutásának legfontosabb állomásait tekintettük át.




Kedden a D-vitaminról, és annak teljesítményfokozó hatásáról olvashattatok cikket. Tippeket adtunk még az alkar és a csukló megerősítéséhez is.


Szerdán a vertikális ugrás fejlesztése volt a téma, melynek a küzdősportban is hatalmas szerepe van.






Csütörtökön a 11x-es brazil jiu jitsu világbajnok, Caio Terra szavait tolmácsoltuk Nektek, aki a mindennapi küzdelmekről és a folyamatos fejlődésről mondta el véleményét. Nagyon hasznos cikk!




Pénteken a legendás meccsek közül most a Chávez vs. Taylor ütközetet tekintettük meg 1990-ből!




Szombaton hírt adtunk róla, hogy a többszörös brazil jitsu világbajnok, Milton Bastos ismét Magyarországra látogat, és október 8-án szemináriumot tart az UTE birkózótermében! Este egy másik legenda, Kru Yodtong Senanan élete és tanítása volt a téma.


Vasárnap már újabb eredményeink voltak Prágából, a WAKO K-1 Európa Kupáról. A versenyt Sándor Szergej bronzérmével és Habash Antoine ezüstérmével zártuk!



[caption id="attachment_18066" align="aligncenter" width="504"] /Sándor Szergej, Habash Antoine és Rehák György mester. Forrás: ReGym Facebook oldala/[/caption]