W5 Kassa – Koczfán János akcióban!

W5 Kassa – Koczfán János akcióban!

[caption id="attachment_18281" align="aligncenter" width="504"]W5 Kassa - Koczfán János, Rehák György és Vojvoda György Koczfán János, Rehák György és Vojvoda György[/caption]

Koczfán János nem szorul túl sok bemutatásra a hazai küzdősport-rajongók körében. Nehézsúlyú harcosunk ezúttal ismét nemzetközi terepen, a W5 kassai gáláján indul csatába, Viktor Pavlíček ellen!

Janit a meccs előtti, mondhatni utolsó pillanatban kaptuk el, hogy kicsit kifaggassuk! Harcosunkat Vojvoda György (bírói és kapcsolattartói, promóteri minőségben) ill. Rehák György kísérik, akik szeretnék, ha a jövőben minden W5 gálára két magyar harcost be tudnának juttatni.

ellenfelem.hu: - Szia János! Elég sűrű az év végéd. Nemrég vívtál egy kemény csatát a Harcosok Klubja 29-en. Mikor kopogtatott be ez a lehetőség a W5-nél?

Koczfán János: - Ez egy hirtelen jött lehetőség volt, két nappal a HK29 előtt. Vojvoda Györgynek van kapcsolata a W5-el és ők kerestek meg Rehák Gyurival, hogy a cseh harcos eredeti, német ellenfele lesérült. A helyére kellett beugranom, én pedig kaptam az alkalmon!

Kicsit jobban vigyáztam magamra, hogy sérülés nélkül teljesítsem a HK-n vívott meccsemet. Ez nem teljesen sikerült, ugyanis egy kislábujj-törést sikerült összehoznom. Ettől függetlenül természetesen jöttem, és igyekszem helyt állni.

e: - Tudtál valamit elöljáróban ellenfeledről, Viktor Pavlíčekről?

KJ: - Csupán annyit, hogy MMA-ból érkezik, és ez az első k1 mérkőzése. Az interneten csupán egy promóciós videót és egy MMA meccset találtam. A látottak alapján egy nagyon erős harcosra számítok.

e: - Van ennek megfelelően stratégiád az összecsapásra vagy egyszerűen csak inkább magadra figyelsz és arra, amit te akarsz csinálni, rákényszerítve akarod ellenfeledre?

KJ: - Pörgős kombinációkkal próbálok dolgozni majd, mert kizárólag pontozásos győzelemre számitok.
Szoros védekezésre lesz szükség, hogy a bombákat elkerüljem.

e: - Mi a véleményed arról, hogy Pavlíček nem tudta hozni a kiírt súlyt?

KJ: - Furcsa volt és nem is értettem, hogy miről van szó igazán. A meccs 106+ba lett kiírva, szupernehézsúlyban bunyózunk, így itt csak az alsó súlyhatár van meghatározva. A plusz súly a hátrányára is lehet. De nekem igazából mindegy, nem probléma a súlya.

Köszönjük és sok sikert a ma estéhez!

A meccset a https://w5kick.tv/broadcasts/21 címen tudjátok online követni, HD-ben, körülbelül 2000 forintért.