Bellator 196 - A csaták első szele

A Bellator 196 gála első sajtókonferenciáján jártunk, melynek történéseiről az alábbiakban olvashattok!

Bellator 196 press conference cover


A Bellator 196 első nagy változása, hogy Borics Ádám új ellenfelet kapott, miután eredeti "táncpartnere" egy kéz-sérülés után kénytelen volt visszalépni az összecsapástól. Új ellenfele a görög Manuel Gaxhja lett volna, azonban a sors - szintén egy sérüléssel - ismét közbeszólt. Ha minden igaz, Ádám a bolgár Teodor Nikolov (11-1) ellen indul majd csatába, aki egyébként zsinórban hat meccset nyert kiütéssel vagy kopogtatással.


Pokorni Ádám thaiföldi edzőtábora, Borics Ádám pedig amerikai készülés kapcsán volt igazoltan távol, de a jelenlévő Alexey Ignashov, Rákóczi Renáta, Győrfi Csaba, ifj Növényi Norbert és Habash Antoine is mind kapott pár sajtó-kérdést.


https://www.instagram.com/p/BgQmLAQlW2u/

Ignashov örülve mesélte, hogy a Bellatorhoz igazolt, várja az összecsapást és hogy 2015 után most végre ismét ringbe lépjen, ráadásul nem más, mint Dzevad Poturak ellen, akivel van némi "közös előéletük", minthogy egyszer már találkoztak a szorítóban egy kemény meccsen.


Kérdésünkre Győrfi Csaba elmondta, hogy ugyan egy kis kihagyás és némi sérülés is hátráltatta a Daniels elleni meccsen, mégis, ezúttal némi extra nyomást i érez, bizonyítani akar és mindenáron győzelemmel távozni.


Természetesen gőzerővel készül kickbox bajnokunk, Rákóczi Renáta is, aki ezúttal K-1 szabályrendszerben lép kötelek közé egy kemény török hölgy, Sabriye Sengul ellenében! Elemzik az elérhető videó-anyagokat, stratégiáznak és taktikáznak edzőjével, Juhász Gáborral.


https://www.instagram.com/p/BgQnkn0FSOC/

Az évek óta Angliában élő ifj Növényi is készül, bizonyítani szeretne, és szemmel láthatólag igyekszik kitörni az édesapa és a név árnyékából saját eredményekkel, saját image-el, saját fellépéssel.


Lesz miért szurkolnunk! Hajrá magyarok!


A teljes fight card egyelőre így néz ki:


Kickbox meccsek – Olaszország vs Magyarország


Pokorni Ádám, Habash Antoine, Győrfi Csaba ellenfelei egyelőre nem ismertek név szerint.


Rákóczi Renáta vs Sabriye Sengul, 56.7kg, 3x3
Jpao laigneau vs John Wayne Parr, 77.1kg, 3x3
Julie Burton vs Jorina Baars, 65.7kg, 3x3
Dzevad Poturak vs Alexey Ignashov, 120.2kg, 3x3
Djibril Ehouo vs Raymond Daniels, 77.1kg, 5x3


MMA meccsek:


Mehmet Yüksel vs ifj Növényi Norbert, 84kg, 3x5
Giorgio Belsanti vs Brian Moore, 65.7kg, 3x5
Furkó László vs Ed Ruth, 77.1kg, 3x5
Lena Ovchynnikova vs Denise Kielholtz, 56.7kg, 3x5
Roger Huerta vs Benson Henderson, 70.3kg, 3x5
Manuel Gaxhja vs Borics Ádám, 70.3kg, 3x5