Beszámoló a pozsonyi Gape Fight Night gáláról

05-GAPE-ellenfelem


December 6-án Borbély György és Adrian Mendel 81 kg-ban, 3x3 percben, K-1 szabályrendszerben küzdöttek meg egymással a pozsonyi Gape Fight Night gálán, ahol a nézők izgalmas K-1, MMA és Muay Thai meccseket láthattak.


Gyurit Gönczi János, a Gönczi Team vezető edzője és Éltető Péter kísérte a gálára. A csapat December 5-én indult, reggel 8-kor és este 7-re értek oda. Elmondásuk szerint mindenki nagyon kedves volt, kimentek eléjük és elvitték őket a mérlegelés helyszínére. Miután ott minden korrektül lezajlott, utána egy vacsora következett, némi ismerkedéssel és elkísérték őket a szállásra, ami egy 4 csillagos szálloda volt.

A gála másnap este 8-kor kezdődött. Összesen a nézők 8 meccset láthattak, mma, k1 és thai box szabályrendszerekben. Gyuri meccse a hatodik volt.

Gyuri ellenfele, Adrian egy külön szobában vagy öltözőben készült a gálára, nagyon profi feltételekkel. Gyuri egy félelmetesen higgadt, összeszedett, komoly versenyzőt imsert meg személyében. Elmondása szerint élete legjobb versenye volt és azt mondta, ha lett volna még egy menet, akkor lábon meg tudta volna fogni ellenfelét.

A meccsel kapcsolatban Gyuri elmondta, hogy Adrian rögtön az elején nagyon komolyan bekezdett és félelmetesen pontos volt minden téren. Viszont tisztelte is Gyurit (valószínűleg utána néztek), tartotta a távot. Gyuri nagyon sokszor tisztán eltalálta kézzel és lábbal is (a taposók folyamatosan mentek), de Adrian sem maradt adósa. Így telt el a három menet. a pontozó bírók azonban a végén sajnos 2:1 pontozással Adrian Mendelt látták jobbnak. Gyuri úgy beszélt a meccsről, hogy ez volt élete legjobb harca és Adrian méltó ellenfél volt.

[gallery type="slideshow" link="none" ids="3151,3149,3148,3147,3146" orderby="rand"]