Heti összefoglaló

Kicsit már érezhető a küzdősportokban is a "téli szünet", hisz már a legtöbb sorozatban lecsengtek az idei versenyszezon és az övvizsgák időszakán is lassan túl leszünk. Azoknak, akik idén még élőben tekintetének meg néhány méretes pofont, azoknak remek alkalom nyílik erre a Harcosok Klubja 15 gálán, melyre játékot is indítottunk a Facebookon. Most pedig nézzük akkor a hét fontosabb eseményeit napokra lebontva.


IMG_0866


A hétfőt mindjárt egy jó hírrel kezdtük, miszerint a csepeli Halker-KirályTeam lett a világ legeredményesebb kick-box klubja. Ismételten csak gratulálni tudunk, és további szép sikeretek kívánunk!


Kedden következett játékunk apropóján a Harcosok Klubja 15 gála 2 főmérkőzésének párosításai. A Laszák vs Szalontai főmeccs előtt még rendeznek egy Magyar bajnoki döntőt is. Részleteket a cikkben találtok, ITT.


1090956_803229599750165_4934416353026139818_o


A szakmai cikkek ezen a héten sem maradhattak el, szerdán folytattuk a lábmunkáról szóló cikkünket, melyben ezúttal a fejmozgásokkal foglalkoztunk részletesebben. Érdemes többször átfutni, remek írás lett!


Csütörtökön egy előző héti gála beszámolójával jelentkeztünk este, melynek főszereplője Borbély György volt, aki egy pozsonyi gálán lépett kötelek közé.


04-GAPE-ellenfelem


 Pénteken írtunk az év talán legfontosabb kempos eseményéről, a XIX. Hanshi Kupáról, az eredményeket és a képeket ITT tekinthetitek meg.


Még szintén a péntekhez volt köthető, hogy a 100. klub is csatlakozott a Global Grappling versenysorozathoz. A Mezőcsáti Harcosok Klubja a Szegeden megrendezett idei utolsó forduló alkalmával vehettek át emlékplakettet Fekete Sándortól.


mezocsat-global-grappling


Dióhéjban ennyi lett volna a hét történései, deaz elkövetkezendő hétre is tartogatunk számotokra újabb érdekességeket, szakmai cikket és egy ismert hazai sportolóval készített interjút is! És ne feledjétek, egészen péntekig licitálhattok a Semmy Schilt által dedikált fehér boxkesztyűre, mellyel a Károlyi István Gyermekköztpontot támogatjuk majd!


Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség