Jótékonysági árverés a Fóti Gyermekváros lakóiért

Az ünnepek közeledtével az ellenfelem.hu és a Harcosok Klubja Versenysorozat közös jótékonysági akciót hirdet, melyből a befolyó összeget a Fóti Gyermekváros (új nevén Károlyi István Gyermekközpont) javára ajánlja fel!


Idén novemberben lett 57 éves a  hazai gyermekvédelem egyik alappillére, a Károlyi István Gyermekközpont (korábbi elődje a Fóti Gyermekváros), mely története során közel 6000 ezer gyermek számára biztosított otthont!


Akciónk keretén belül a Semmy Schilt által dedikált fehér boxkesztyűt bocsájtjuk árverésre, melynek induló összege 25 ezer forint! Köszönjük a kesztyűket a No Rules Hungary-nek!




[caption id="attachment_1654" align="aligncenter" width="504"]A Semmy Schilt által aláírt kesztyűk A Semmy Schilt által aláírt kesztyűk[/caption]

A dedikált kesztyűkre licitálni emailben az info@ellenfelem.hu címen vagy a facebookon üzenet formájában lehet, december 19-én éjfélig!


A kesztyűk leendő tulajdonosa december 20-án a Harcosok Klubja Versenysorozat következő gáláján az aTerem Harcművészeti Központban Budapesten már át is veheti azokat, melyet a szervezők jóvoltából a helyszínen ingyen tekinthet meg! Amennyiben nem tud a helyszínen megjelenni, a kesztyűk kézbesítéséről természetesen gondoskodunk.


A licit ma éjféltől indul!


Gyarapodj egy egyedülálló relikviával és egyúttal támogasd a Károlyi István Gyermekközt lakóit!