Kondár Anna és Veres Richárd a Halker-KirályTeam idei legjobbjai

Magyar a világ legjobb kick-box klubja - derült ki a csepeli Halker-Király klub évzáró, díjátadó ünnepségén. A nemzetek legfrissebb éremtáblázata alapján a Halker-KirályTeam lett a világ legeredményesebb kick-box klubja. A csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia az eddig megszerzett Európa- és világbajnoki elsőségek tekintetében, mind az utánpótlás, mind pedig a felnőtt versenyzők körben  immár 10 éve folyamatosan vezeti a klubcsapatok világranglistáját.


Erre a sportág 40 éves történetében még egy klub sem volt képes. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a csepeli kis klub minden idők legeredményesebb kick-box csapata. Ez egy világverő csapat. - mondta Király István, a Halker-KirályTeam mesteredzője. A Halker-Király Team 1985-ös megalakulása óta világ- és Európa-bajnokságokon valamint világkupákon összesen csaknem 1000 érmet szerzett (420 arany, és körülbelül 280 ezüst valamint 260 bronzérem). Jelenleg a klubnak 24 utánpótlás és 13 felnőtt világbajnoka van. A 2014-es éremtermés felnőtt és utánpótlás viszonylatban is kiemelkedően bőségesnek bizonyult. A Mariborban zajlott felnőtt kontinens tornán a hazai versenyzőink 9 Európa-bajnoki címet hoztak haza, ebből 6-ot a csepeli csapat szerzett meg. Összességében, a Csepel Halker - KirályTeam Kick-box Akadémia, a lehetséges 16 pointfighting EB címből, 6 arany, 3 ezüst és 4 bronzérmet  szerezett és ezzel a pointfighting szabályrendszer 2014-es EB éremtáblázatának élére is felugrottak a magyarok. - mondta Király István.


Halker_meghívó


A klubnak a jövő éremtermésével és nagy reménységeivel kapcsolatban sem kell aggódnia. Az olaszországi Rimini városában, az utánpótlás világbajnokságon, a Halker KirályTeam Kick-box Akadémia versenyző, Király István mesteredző vezetésével, összesen 9 arany, 3 ezüst és 10 bronzérmet nyertek.


A klub Best of Best díjátadóján, Dr. Leyrer Richárd, a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, a MOB és WAKO alelnöke a klubon belüli közösségre hívta fel a figyelmet:




"Király István Csepelen épített egy közösséget, akkor, amikor a közösségek széthullani szoktak. És nem egy jó módú környéken, hanem Csepelen tud a legjobb lenni. Bárhol is forduljanak meg a világon, mindenütt, ahol eléneklik "Az itt van a nagy csapat" című dalt, ott joggal hozzák a frászt az ellenfelekre és el is húzzák mindenki nótáját. Nagy öröm az is, hogy 2014-ben Király István mesteredző lett".



Morovik Attila, a Csepel alpolgármestere felszólalásában kiemelte, az önkormányzat stratégiai partnerként tekint a klubra és örömmel osztozik a nem mindennapi sikerekben. A Halker -KirályTeam szponzorának ügyvezetője Gregorics László elmondta, óriási büszkeség, hogy a világ legjobb kick-box klubcsapata viseli a Halker Kft. nevét.


A Best of best díjátadón a klub legjobbjait ismerték el. Oklevelet kaptak többek között az óvodás és kisiskolás korosztály legjobb edzésmunkát felmutató tagjai. Emellett elismerő oklevélben részesültek a versenyző kategória és a veterán korcsoport legjobbjai is. Felnőtt pointfighting kategóriában Kondár Anna és Veres Richárd kapta meg a Best of Best címet.


kiralyteam_evzaro14 152


A Halker-KirályTeam idei legjobbjai:
Kadet 1 lány kategóriában: Gombás Alexandra
Kadet 1 fiú: Bálint Martin
Kadet 2 lány: Lencsés Dorina
Kadet 2 fiú: Korpádi Tamás:
Junior lány: Berta Viktória
Junior férfi: Kis Roland
Light Kick-Light női: Höflinger Klaudia
Light Kick-light: Hammer Martin
Felnőtt pointfighting női: Kondár Anna
Felnőtt pointfighting férfi: Veres Richárd