Heti összefoglaló

A héten nyilván az olvasóink közül sokan az érettségi vizsgák láza kötött le, de azért 2 tétel közt érdemes volt néha az ellenfelem.hu-ra kattintani, rengeteg érdekes témával foglalkoztunk az elmúlt 7 napban is, és persze kiemelendő az Enriko Kehl-lel készített interjúnk. Nézzük sorban a hét történéseit.


IMG_0866


Hétfőn az elmúlt hétvégi judo Grand Prix magyar eredményeit összefoglaló cikket olvashattatok. Este pedig rátértünk mi is egy cikk erejéig az évszázad mérkőzésére. Így láttuk mi a Mayweather vs Pacquiao meccset.


Mayweather-Pacquiao


Kedden a II. Vikker Dani Emlékverseny beharangozójával kezdtünk, este pedig interjút közöltünk Laszák Zoltánnal, aki az elmúlt időszak eredményeiről és eseményeiről mesélt nekünk.


Laszak_Zoltan_ellenfelem_profil


Szerdát egy beszámoló következett Max Carvalho debreceni szemiriumáról, Szöllősi László jóvoltából. Majd Rehák Györggyel folytattuk, a ReGym tanítványok elmúlt időszakban több versenyen is részt vettek, ezeket értékelte a mester. Este Halmi Viktorral készített interjúnk következett, Felnőni a harcban címmel.


10881688_1040345712646024_445311842424264375_n


Csütörtökön beharangót írtunk a hétvégi HFC09 gálához, melyet Győrben rendeztek a ketrecharc szerelmeseinek.


Pénteken újabb csapat, vagyis most terem mutatkozott be nálunk. Ezúttal a BSK Crossfight volt a "vendégünk". Őket követte egy ajánló Valeri Dimitrov szemináriumára, mely abból a szempontból is különleges, mert hamarosan visszavonul a legendás karatés.
Este következett aztán az exkluzív interjúnk a németek hurrikánjával, Enriko Kehl-lel! Elsőként olvashattatok vele interjút Magyarországonm, és nagyon örült a megkeresésünknek. Válaszait olvasva pedig kiderül, hogy 23 éves kora ellenére rendkívül profi a hozzáállása a dolgokhoz.


Enriko_Kehl_interju_Juri


Szombaton a Ferobox háza táján jártunk. A vállakozás színeiben folytatja pályafutását Darmos József. Erről írtunk. Majd judora váltottunk, a hétvégén rendezik Bakuban a Grand Slam-viadalt, ahol a pénteki első napon Csernoviczki Éva jóvoltából egy ezüstéremmel gazgagodtunk, szombaton pedig Ungvári Miklós hozott egy bronzérmet.
Este a pályafutását hamarosan befejező görög kickbox sztrárról írtunk, átnéztük Mike Zambidis példátlan pályafutásának fontosabb állomásait.


 Kövessetek minket a következő héten is!


 ellenfelem.hu - A harcos közösség