Heti összefoglaló

Több fontos téma bukkant fel a héten, amivel részletesebben is foglalkoztunk. Az egyik ilyen volt a budapesti judo Grand Prix, melyre a következő hétvégén kerül sor, illetve az Európai Játékok. Ezen felül 2 küzdősportban is versenyeztek sportolóink Olaszországban, ahonnan szép eredményekkel térhettek haza. Nézzük sorban akkor a hét eseményeit, közte egy újabb világsztárral készített interjúnkkal.


IMG_0866


A hetet, ahogy az elmúlt időszakban legtöbbször, judoval kezdtük, most a veterán Európa-bajnokság eredményeivel Balatonfüredről.

Hétfő esti témánk a dehidratáció volt. Mik lehetnek az okai? Hogy kerülhető el? Hasonló kérdéseket jártunk körbe.

Kedden Tóth László előző szombati győzelméről számoltunk be elsőként. Laci Ausztriában vívott egy nagyszerű meccset, és már kilátásban van a következő összecsapása is.

A nap folyamán hivatalosak voltunk a Honvéd Judo Termében tartott sambo bemutatóra és médiaeseményre. Erről számoltunk aztán be Nektek. Este pedig csapatbemutató rovatunk folyatódott, benne a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémiával.

Szerdán mutattuk be Nektek a Carlson Gracie Jr.-ral készített interjúnkat, melyet a mester budapesti látogatása során készítettünk. Az interjú angol verzióját a régió egyik legolvasottabb külföldi portálja, a bjjee.com is átvette tőlünk, ezzel már a második cikkünkkel szerepeltünk náluk, az országból egyedüliként. Nagy megtiszteltetés ez számunkra!


Carlon-Gracie-Jr-ellenfelem


Csütörtökön a bakui Európai Játékokról írtunk, ahol a 30 felvonuló sportág közt 6 küzdősport is fellelhető lesz. Este a "Határok nélkül" sorozatunk következett, az Angliában élő Nyíri Bencével.

Péntekre kezdésként kempoval jelentkeztünk, méghozzá a Seregélyes Kupa eredményeivel.

17798383263_6c8a948285_h
Délutánra egy kis edzés maradt a "háború köteleivel". Átfutottuk, hogy mi mindenre jó a battle ropes.


Este a már megszokott színvonalas szakmai cikkel zártuk a napot, téma a lábmunka alapjai voltak.


Szombaton foglalkoztunk a budapesti judo Grand Prix-vel, majd rátértünk az olaszországi eseményekre. Kick-boxosaink a Bestfighter 2015 versenyen szerepeltek ismét eredményesen. Részletek a cikkben!

Este a Phuket Dreaming második évadának újabb részét nézhettétek meg, "Valami különleges" címmel.

Ma ismét a Bestfighter versenyről írtunk, ahol még 2 magyar versenyzőért szoríthattunk, Görbics Gábor és Brunner Boglárka döntőzött a mai délutánon.

A másik olaszországi versenyen a Papp Valér vezette grappling válogatott volt érintett, ők Európa-bajnokságon szerepeltek Sassariban. Eredményekkel holnap jelentkezünk.

Kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu -  A harcos közösség