Badr Hari vs Ismael Londt

badr-hari-vs-ismael-londt


Az Akhmat gálán nagyjából két és fél óra után sikerült eljutni a kickbox meccsekig. Előtte boksztól kezdve, MMA-n át mindent láthattak az érdeklődők. A meccs során összesen négy knockdown volt. Badr nagyszerű jab-et mutatott, hatalmas erővel mögötte. Először ő volt az, aki leküldte Londt-ot, majd röviddel rá is duplázott, így simán vitte a menetet. Ugyan a második erősen kérdéses, de Joop Ubeda bírótól mondhatni megszokott az ilyesmi.


A következőben jött a meglepetés és Londt küldte le őt egy eég nagy jobbossal. Hasonló volt a látvány, mint Zabit Samedov ellen, azonban Hari itt komoly szívet, küzdeni akarást mutatott, összeszedte magát, felállt és visszaadta a szívességet. A második menet végére ugyan úgy tűnt, hogy bajban van, de a pihenő után összeszedte magát és két percen belül egy hatalmas 1-2 kombinációval ismét leküldte Londt-ot. Ubeda itt állította le a találkát.


Mondhatnak sok mindent, de a kickbox világának, mint egésznek szüksége van Harira. Nyerhet kiütéssel vagy épp ki is üthetik, de mindenképp abba a kategóriába tartozó harcos még mindig, akit látni kell és akit az emberek látni akarnak. Pontosan ez az extra fűszer és húzónév-faktor hiányzik a GLORY gálákról is és úgy általában a nehézsúlyú felhozatalukból.


Ugyan nem ez volt technikailag a legszebb meccse, - jelen sorok írója szerint azt 2008-ban láthattuk Feitosa ellen -, de egy akciódús, izgalmas meccs volt, amit az emberek szeretni tudnak. Ez volt a Badr Hari vs Ismael Londt! Nézzük hát!


https://www.youtube.com/watch?v=G839IEcrN0c