Heti összefoglaló

Ritkán fordul elő, hogy egy egész heten egy téma köré építünk fel, de most egy ilyen hét van mögöttünk. Az téma pedig nem mást volt, mint az interjúnk Badr Hari-val, aki elsőként szólalt meg magyar médiumnak! Ezen felül is voltak természetesen érdekes híreink, nézzük őket sorban.


IMG_0866


A hétfőt a nemzetközi Goyu Ryu Karate edzőtábor beszámolójával kezdtük, ezútán legendás meccsek rovatunkban a Shogun vs. Noguiera első felvonását nézhettétek meg. Este arról olvashattatok, hogy milyen hasznos lehet a manapság nagy népszerűségnek örvendő street workout a küzdősportokban.


Kedden egy sajtóközleményt közöltünk le délben, ebben pedig az állt, hogy a Magyar MMA Prémium Liga csatlakozott az Nemzetközi MMA Szövetséghez. Judora váltottunk ezútán, Tóth Fanni a hétvégén ezüstérmes lett az ifjúsági Világbajnokságon. A nap zárásaként a mérhető fejlődés és a motiváció témáról írtunk, bemutatva egy modellt, amivel ti is egyszerűen mérni tudjátok saját fejlődéseteket.


RFA-643


Szerdán újabb külföldi beszámoló jelent meg oldalunkon Juhász Sandy-től, aki ezúttal a japán országos karate bajnokságon járt. Ezútán következett a hét második legfontosabb témája, a thaiföldi IFMA Royal World Cup, melyre Habash Antoine és Albrecht Péter utazott versenyzőként. Majd rátértünk a hét legfontosabb témájára, az exkluzív Badr Hari interjúnk bejelentésére, és ezt követően olvashattatok életéről és pályafutásáról egy összefoglaló írást, ez volt a Badr Hari sztori.


Csütörtökön ismét judo következett, Ungvári Miklós mesélt a mob.hu-nak arról, hogy az aranyérem megszerzése lesz számára az első számú cél Rióban az Olimpián, ahova Miki már kvalifikálta magát. Mike Tyson gondolatai jöttek a folytatásban a pszichés hadviselésről és a mérkőzés előtti érzésekről beszélt „Iron Mike”. Érdemes végig hallgatni. Este az alapállás kialakításáról az MMA-ban témában írt nekünk Peszlen Péter a Budapest Top Team edzője.


Pénteken újra hírt adtunk a thaiföldi IFMA versenyről, ahol Albrecht Péter lépett ringbe, majd egy videó-összeállításban az év eddig legszebb kiütéseit mutattuk be. Este aztán újra az IFMA verseny volt a téma, Albrecht Péter a mérkőzése után nyilatkozott nekünk az Ütközet után rovatunk keretében.


vojvoda-rehak-bangkok-2015


Szombaton beszámolót olvashattatok a szentenderi muay thai edzőtáborról, majd összefoglaltunk a junior birkózó Világbajnokság eddigi magyar eredményeit, este pedig Benedek Zsoltról írtunk, aki a jövő hétvégi Venum Victory World Series világbajnoki selejtező -72,5 kg-os tornáján indul majd.


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség