Heti összefoglaló

Ha a nyaralás vagy a táborozás során nem lett volna időd olvasni minket, akkor a vasárnapi összefoglaló írásunk pont kapóra jön majd, hiszen ebben -ahogy már megszokhattad - minden fontos hírt és eseményt megtalálsz, ami portálunkon az elmúlt 7 napban megjelent. Nézzük sorban őket.


IMG_0866


A hétfőt a debreceni Venum Victory World Series gála párosításaival indítottuk, majd Andre Galvao bjj legenda mesélt arról Stuart Cooper videójában, hogy mi tesz valakit igazi bajnokká. Este a bokák megerősítéséről írtunk.


Kedden a Korvin ITF Taekwon-do Klub nyári táborából olvashattatok beszámolót, majd Juhász Sandy olvasónk Japánból küldött újabb cikkét hoztuk le portálunkon. Sandy ezúttal a BLADE Fighting Championship II. gálán járt. Este a héten visszavonult Jerome Le Banner pályafutásába tekintettünk be.


Sylvester-Stallone-presented-WKN-kickboxing-belt-to-World-champion-Jerome-LeBanner


Szerdán újabb edzőtábori beszámoló következett, ezúttal a kick-boxosainktól. Szerdán kezdődött Szarajevóban az ifjúsági judo Világbajnokság, ahol 15 magyar versenyzőért szoríthatunk. Ez volt a délután híre, este ismét a debreceni gálával foglalkozunk, ahol egy MMA mérkőzést is rendeznek, melyen Cseh-Lantos Renáta csap össze Rácz Irénnel.


Csütörtökön adtunk néhány tippet, hogy miként tudjátok kesztyűtök épségét megóvni az edzőtáborozások során. Egy legendás boxmérkőzés történetével folytattuk, a Watson és Eubank II.-vel, mely alapjaiban rázta meg az ökölvívás világát. Este a Technikák rovatunk folytatásaként Nagy Tamás fekete öves bjj instruktor és rehabilitációs szakember írt arról, hogy miként lehet a vállizületi problémákat megelőzni.


Pénteken a Szabadkán zajló kadet birkózó Európa-bajnokság eddigi eredményeiről írtuk, majd az esti Glory 23 gála egyik főszereplőjével Nieky Holzkennel készített interjúnkkat olvashattátok, amit a holland kickboxplanet oldallal közösen készítettünk. Este az árnyékolás leggyakoribb hibáit tekintettük át.


GLORY_23-ellenfelem


Szombaton a hajnali Glory 23 gála összefoglalójával kezdtük a hétvégét. Délután a Flow rolling fogalmat jártuk körül, mit is jelent a flow a bjj-ben. Este egy igazán jónak mondható hírrel jelentkeztünk azok számára, akik ott lesznek augusztus 22-én a debreceni Főnix Csarnokban, hiszen ők láthatják Éltető Daniellát is ringbe lépni a Venum Victory World Series gála programjában.


Ezek voltak a hét legfontosabb hírei és eseményei, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség