Magyarország csatlakozott az MMA elitjéhez

Magyarország felkerült az MMA világ nagybetűs térképére, ugyan is a Magyar MMA Prémium Liga teljes jogú tagságot nyert a nemzetközi világszövetséghez az International MMA Federation-be (röviden IMMAF), mely köztudottan a UFC utánpótlás amatőr szervezete! - áll a Magyar MMA Prémium Liga sajtóközleményében.
[caption id="attachment_7700" align="aligncenter" width="504"]HFC fotó: HFC[/caption]

Ez azt jelenti, hogy újabb nemzetközi szervezet vérkeringésébe csatlakozhatnak be a magyar harcosok, lehetőséget nyerve, komoly külföldi megmérettetéseken ellenőrzött és megfelelően felügyelt körülmények közt mutathassák meg tudásukat.


"Hatalmas megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a hosszas megfelelési procedúra végén teljes jogú tagságot nyertünk a világszövetséghez. Ez úton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kivette a részét a munkából!" - Marián György – elnök, Magyar MMA Prémium Liga


"Körülbelül egy éve adtuk be a jelentkezési szándékukat a legnagyobb MMA világszervezethez, ahol nagyon magas feltételrendszernek kellett megfelelnünk. Ez a tagság egy kiváló lehetőség a magyar MMA sportolók számára. Immáron teljes sport karrier modellt tudunk kínálni a jövő nemzedéknek"- Tánczos Gábor – főtitkár Magyar MMA Prémium Liga

Ettől a ponttól kezdve a Magyar MMA Prémium Liga által szervezett Amatőr Országos Bajnokság jelentősége fontosabb mint valaha. Az egyetlen hivatalos eredményeket regisztráló esemény mellett, nem csak az HFC-be válogatnak a feltörekvő amatőr tehetségek közül, de ezeknek a versenyeknek győztesei egyben válogatottak is lehetnek, akik képviselik hazánkat a UFC által megfigyelt és szponzorált Európa- es Világbajnokságon. - áll a hivatalos sajtóközlemény végén.


Lehetőséget tehát már több fronton is adottak, innen már csak a ketrecben és ringben mutatott teljesítménnyel kell igazolni, hogy nem csak papíron tartozunk a nemzetközi szinthez.