Ütközet után - Albrecht Péter

Albrecht-Peter-IFMA-Royal-Cup-2015-Rehak-Gyorgy


Albrecht Péter búcsúzott az IFMA Royal Cup 67kg-os csoportjától. A rutinos ukrán, Serhii Kuliaba ellenében a bíró a második menetben leállította a meccset. Villáminterjúnkban Petit kérdeztük a történtekről!


ellenfelem.hu: - Bár csak egy elég rossz minőségű felvételt láthattunk a mérkőzésről, úgy tűnt nagyon erősen kezdtetek, de nem igazán sikerült elkapni a fonalat és beindulnod. Mintha nem találtad volna a ritmusod, a tempót, hogy kibontakozz. Mi volt a gond szerinted?


Albrecht Péter: - Igen, a felvétel kb 15m-re a ringtől készült, a mobilommal. Sajnos passzívan kezdtem, ő pedig jóval rutinosabb volt.


e: - Mennyire ártott, hogy nem tudtál megfelelően akklimatizálódni, komoly időeltolódással és páratartalommal is számolnod kellett?


AB: - Az tény, hogy meleg volt, de otthon is ilyen volt a hőmérséklet. Csak a páratartalom volt más, de ezt nem éreztem befolyásoló tényezőnek. Az időeltolódás sem okozott problémát. Igazából sikerült átállni.


e: - Miben volt más vagy jobb Kuliaba, mint amire amúgy számítottál vele kapcsolatban? Erősebb volt, mint gondoltad? Vagy esetleg agresszívabb?


AB: - Clinchben erősebb volt. Határozottan támadt és folyamatosan.


e: - Történt valamilyen sérülés vagy megúsztad?


AB: - Sérülés nem történt, mert a védekezésre figyeltem. Talán túlságosan is. Csak passzív voltam. Ez volt a mérkőzés beszüntetésének is az oka. Mindenesetre szeretném megköszönni mindenkinek, aki hitt bennem és segítette, támogatta a kijutásomat ide!


Köszönjük az interjút és gratulálunk a helytállásért. Szorítunk tovább itthonról! Ne feledjük, holnap Habash Antoine lép szorítóba, ellenfele a finn Viinikainen Kari lesz!