TEK Gála 2016 - Ernesto Hoost a díszvendég

Tavaly ugyana rendvédelmi szervek határvédelmi feladatai miatt elmaradt a szokásos évi TEK Budo - és Küzdősportgála, de idén úgy tűnik nem gördül akadály hazánk egyik legnagyobb küzdősport-eseménye elé.

[caption id="attachment_13672" align="aligncenter" width="503"]Ernesto-Hoost-19999_bw Ernesto Hoost itt épp Mirko Cro Cop ellen lendül akcióba[/caption]

Az évente megrendezendő rendvédelmi sportesemény látogatók és az indulók számát tekintve is az ország egyik legnagyobb küzdősportokat felvonultató eseménye. Többek közt larate, földharc és K-1 szabályrendszerekben tatamin és ringben zajlanak párhuzamosan a küzdelmek, és minden alkalommal illusztris vendégek teszik tiszteletüket a TEK Gálán.


Tavaly épp a Remy Bonjasky lett volna a díszvendég, de az ő látogatása a gála törlése miatt elmaradt. Idén sem maradunk -úgymond- legenda nélkül. Ezúttal "Mr. Perfect", azaz Ernesto Hoost teszi majd tiszteletét nálunk!


Hoost nem csak a ringben, hanem edzőként is nagyot alkotott. Olyan sztárok csiszolták nála tudásukat, mint Roger Gracie, Fedor Emelianenko, Gegard Mousasi vagy épp Karacs Attila.


A többszörös K-1 és Muaythai világbajnokot szeptember 17-én (szombaton) láthatjuk majd élőben a SYMA Csarnokban megrendezésre kerülő TEK Budo - és Küzdősportgálán.


A megnyitó délelőtt 10 órakor lesz, és ezután rajtolnak majd el a küzdelmek a tatamikon és a ringben. Az esti gála a tervek szerint 17 órától kezdődik majd.


Szeptember 17-ig van még ugyan idő, ezért tekintsünk meg ízelítőként egy hangulatos összeállítást "Mr. Perfect" karrierjének legszebb pillanataiból:


https://youtu.be/rKYe-zmGf3E