Heti összefoglaló (115.)

Túl vagyunk az év egyik legjobban várt mérkőzésén, ami egy kis hiányérzettel töltött el minket. Illetve született egy magyar birkózó világbajnoki arany is, és épp Budapesten. Ha ezekről lemaradtál volna, akkor most mindent pótolhatsz. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn edzéssel indítottunk, ezen belül pedig a bulgarian bag-et használtuk. A birkózóknak kifejlesztett eszköz mára a küzdősportolók egyik kedvence lett. Ezt az alkar és a csukló megerősítése követte. Végül a Harcosok Klubja 25. programjáról is szó esett, hiszen a főmérkőzés párosítása az utolsó hetekben változott.


Kedden Harcsa Norbertről esett szó, aki jövő szombaton francia ellenfél ellen lép majd szorítóba. Az év egyik legjobban várt mérkőzését, a Badr Hari vs Rico Verhoeven összecsapást szombaton rendezték Németországban. A visszaszámlálásban mi is kivettük a részünket egy cikkel.



Szerdán az állóképesség javítására fókuszáltunk délelőtt. Illetve ezen a napon a Papp László Felnőtt Ökölvívó Magyar bajnokság is kezdetét vette. Firas Zahabi gondolatait hoztuk estére, aki a birkózás szerepéről a bjj-ben témában fejtette ki ezúttal véleményét és érveit.


Csütörtökön a sport hatását az immunrendszerre témát vizsgálgattuk meg jobban. Majd a ketrec technikái közül a sokat használt clinch-et és az összekapaszkodás lehetőségeit boncolgattuk.


Pénteken mi is beszámoltunk róla, hogy közel hozzá, hogy a muaythai részese legyen az Olimpia versenyszámainak. A szombati Fight Night Hungary gála előtt foglalkoztunk még kicsit a módosult párosításokkal.


Szombaton megkezdődött a nem olimpiai súlycsoportok birkózó Világbajnoksága Budapesten, ahol aztán Korpási Bálint a dobogó legtetejére állhatott az első nap végén. A Papp László Felnőtt Ökölvívó OB döntőit is ezen a napon rendezték. Este a legendás bjj harcos, Rickson Gracie-ről készült dokumentumfilmmel, a Choke-kal hangolódtunk a pihenésre, és az esti Glory gálára.


Vasárnap beszámoltunk a Glory németországi gálájáról, benne a Badr Hari vs Rico Verhoeven összecsapással, illetve a UFC 206 eredményeiről is.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség