Heti összefoglaló (117.)

Ünnepi hangulatban sem szakítjuk meg a szokásainkat, és ezúttal is összegezzük a hét legfontosabb híreit és eseményeit egy cikkben. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn megtudhattátok, hogy kik lettek idén a legjobb judósok a szövetség szerint. Négy kategóriában is megismétlődött a tavalyi eredmény. Szakmai cikkünk ezen a napon a vertikális ugrás fejlesztéséről szólt.


Kedden a hétvégi Harcosok Klubja 25. gála eredményeit foglaltuk össze. A bokák megerősítésére is kitértünk ezen a napon.


Szerdán olvashattátok, hogy meg a birkózóink közül kik kapták az idei évben a díjakat. A célkitűzések fontosságáról Chris Weidman gondolatait is tolmácsoltuk Nektek.


Csütörtökön Stuart Cooper az ADCC elmúlt négy évének legszebb pillanatairól készített összeállítását mutattuk be. A sérülések kezelésében egyre szélesebb körben használják az úgynevezett kinezo tape-et. Erről írtunk délután. A ground and pound-ról, azaz a földharcról az MMA-ban témáról szólt az esti cikkünk.



Pénteken megnézhettük, hogy mit tesz Andre Galvao a siker érdekében. Bepillanthattunk edzésmunkájába. Legendás mérkőzést is hoztunk erre az estére, 2005-ből Wladimir Klitschko és Samuel Peter összecsapását tekintettük meg.


Szombaton Rose Namajunas saját készítésű dokumentumfilm-sorozatának, a Rózsa naplóinak ötödik részét tettük a "fa alá".


Vasárnap, az ünnep első napján a Harcosok mozijában a "Fekete öv" című filmet ajánluttok a pihenéshez.



Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!

ellenfelem.hu - A harcos közösség