HK 26 – Mesterek Viadala februárban

Még szinte ki sem aludtak a fények a legutóbbi Harcosok Klubja gála után Kecskeméten, de már a szervezők elárulták, hogy mire készülnek 2017-ben!

[caption id="attachment_15685" align="aligncenter" width="504"] Egy elcsípett pillanat a Harcosok Klubja 25. gáláról, Kecskemétről. Főszerepben Vidákovics Patrik és Polgár Ádám /fotó: Bús Csaba/[/caption]

December 17-én rendezték Kecskeméten a Harcosok Klubja 25. gálát, az Árpádvárosi Sportcsarnokban, ahol ezúttal is nagy sikernek örvednek a ringbe lépő harcosok.


A vidék kirándulás után 2017-ben a Harcosok Klubja visszatér a fővárosba, és azon belül is egy igazán exkluzív helyszínre. A februári gála ugyanis a Terminal1 Event Center-ben kerül megrendezésre, ami a Liszt Ferenc Reptér 1-es termináljában van. (Egy faviccel élve, alacsonyan szállnak majd a pofonok.)


Az exkluzív helyszínhez egy hasonló színvonalú gála is párosul majd. Annyit már biztosan tudni, hogy a Harcosok Klubja 26. gála február 25-én a „Mesterek Viadala” elnevezésű 4-es torna köré épül majd, amit muaythai „A” kategóriában rendeznek majd meg.


Mesterek csatája már kétszer is volt a Harcosok Klubja történetében. Első alkalommal Dudok Károly és Jóni Zsolt csapott össze, majd őket később Erdős József és Hajdú Gábor követte. Közülük hárman is ott leszek a februári Viadalon.



A Mesterek Viadala részvevői:

Dudok Károly (Spartan Fight Club, Magyar Muaythai Szakszövetség elnöke)
Erdős József (Thaiwondo Hungary SE)
Hajdú Gábor (Duhaj Gym)
Sörös István (Red Corner Fight Club)


A lebonyolítást illetően, a négyes torna selejtezőinek győztesei kerülnek be a döntőbe. A torna győztese elnyeri a "Mesterek Viadala" bajnoki övét.


A Harcosok Klubja 26-ra januártól várják a szervezők a versenyzők jelentkezését, a már megszokott feltételek mellett (érvényes sportorvosi engedéllyel), a muaythai kukac muaythai.hu címre!



Sérülésmentes felkészülést kívánunk!