Canelo vs. Chavez Jr. - A vihar előtti csend

Két mexikói kiválóság, Julio Cesar Chavez Jr. és Saul "Canelo" Alvarez csapnak össze hajnalban, Las Vegasban. A tét pedig nem kicsi!


Várhatóan nagy tűzijátékot hoz majd a Chavez Jr. vs Canelo mérkőzés a T-Mobile Arena-ban. A csúcsderbihez a gázsit is igazították. A nagyobb összeget -nem meglepő módon- Alvarez viheti majd haza. Neki 5 millió dollárral lesz vastagabb a számlája vasárnaptól. Míg Chavez Jr. "csak" 3 millióval ballaghat haza. Eredménytől függetlenül.


Bár az összecsapás esélyes a jóval technikásabbnak, és felkészültebbnek tartott Canelo Alvarez, Julio Cesar nem fogja könnyen adni a bőrét:


"Ez lesz életem legnagyobb meccse, nem csupán szakmailag, de a számokban is, amit produkálni fogunk. Végig a csapatom utasításait követtem és persze Nachoét. Elszántan készültem, egy edzést sem hagytam ki, mindig kőkeményen odatettem magam." - nyilatkozta Chavez Jr. a közelmúltban.


Tegnap mindkét fél sikeresen hozta a mérkőzéshez kiszabott súlyhatárt, és 164 fonttal bemérlegeltek. Ezzel minden akadály elhárult a mérkőzés előtt.


A HBO szokásához híven ehhez a derbihez is egy színvonalas felvezető műsort rakott össze. A szűk félórás filmben megszólalnak az érintettek és a szűk környezetükből páran, edzők és barátok is. Emellett természetesen bepillanthatunk az felkészülésük menetébe is. Canelo és katonai bázisra is ellátogatott például.


https://youtu.be/mh5u09nDPak

A gálán ringbe lép még David Lemieux, Marcos Reyes, Lucas Matthysse, Emanuel Taylor, Joseph Diaz Jr és Manuel Avila is.