Heti összefoglaló (136.)

Remek hírek érkeztek a héten a küzdősport szinte minden szegletéből. Ökölvívás, kempo, MMA és karate. A budapesti Kick-box Világkupát pedig ezúttal is nagy várakozás előzi meg. Vegyük sorra tehát ezeket a témákat még egyszer. Heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


Hétfőn a birkózó Európa-bajnokság zárónapjának fantasztikus magyar eredményeiről olvashattatok. Illetve a nehézsúly trónján ülő Anthony Joshua-ról is megnézhettetek egy dokumentumfilmet.


Kedden a sportsérülésekről cikkeztünk. Ebben a témában most arról olvashattatok, hogy gyakran kis odafigyeléssel megelőzhető a hosszú kihagyás! A nyári Lion Muay Thai edzőtábort ajánlottuk még figyelmetekbe, ahol igazán neves szakemberektől tanulhattok majd Tokajon.


Szerdán még vetettünk egy pillantást a hétvégi Amatőr MMA Magyar bajnokság döntőseinek névsorára. Ezt követte a Balkan Open 2017 összefoglalója, benne 6 magyar éremmel! Ennél nyilván többet szereznek majd sportolóink a budapesti Kickbox Világkupán jövő héten. Ezt az eseményt harangoztuk be az este.


Csütörtökön nálunk is megjelent, hogy címmérkőzéssel mutatkozik be a profik táborában Bacskai Balázs, méghozzá a Felix Promotion égisze alatt. Az állóképesség javítására hozott nekünk 3 gyakorlatot Nagy Tamás, amik ezúttal is nagyon hasznosak, és könnyen elsajátíthatóak.


Pénteken szintén egy jövő heti programot, a VI. Zen Bu Kan Kempo Seregélyes Kupát harangoztuk be. A "nagyok" után ezúttal a legkisebbek küzdenek majd a tatamikon. A legendás meccsekből is felelevenítettünk egyet. Most a Roy Jones Jr. vs. Antonio Tarver visszavágó volt terítéken.


Szombaton a Magyar MMA Országos Sportági Szövetség megalakulását jelenthettük be, Vasárnap pedig egy újabb rangos sporteseményről adhattunk hírt. Hazánk rendezheti 2020-ban a karate Európa-bajnokságot!


Ez volt tehát a Heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!



ellenfelem.hu - A harcos közösség