LION Muay Thai Team 2017-es nyári edzőtábor!

Júniusban ismét itt a LION Muay Thai Team öt napos, nemzetközi nyári Thai Box és K-1 edzőtábora Tokajban!

LION Muay Thai Team 2017 camp


Az idén öt naposra duzzadt tábor és a tréningek célja most is az lesz, hogy az ismert edzők, aktív versenyzők és küzdősport termek tulajdonosainak közreműködésével technikailag csiszolja és felkészítse a magyar tehetséges versenyzőket a következő kihívásokra, továbbá, hogy elősegítse a tehetséges külföldi és a magyar sportolók technikai fejlődését, kezdőtől a profi szintig, maximálisan segítve őket a felkészülésben. Aki szeretne, bármikor bekapcsolódhat és maradhat egy napra vagy akár egy edzés erejéig is!


A tábor szervezői a Lion Muay Thai Team Hungary és /annak testvér klubjai/, a Rebrei Gym Hungary illetve a londoni D&D Muay Thai Team. A szervezők hivatalos tagjai a Világ Muay Thai Szövetségnek (W.M.F.), illetve a Brit Harcműveszetek és Ökölvívó Szövetségnek (BMABA). Éltető Péter, a Lion Muay Thai Team, Hungary tulajdonosa és vezetőedzője, három világszervezettel dolgozik nemzetközi szinten, nevezetesen a Világ Muay Thai Szövetségnek (W.M.F.) Világ Küzdősport és Harcművészeti Tanács (WFMC) és a Világ Összharcművészeti Szervezete (AFSO). Utóbbinak egyébként kelet-európai menedzsere, koordinátora is.


A résztvevőket olyan nevek segítik majd, mint Kunkli Tivadar (Thai Box), Lelekács Csaba (Thai Box), Éltető Daniella (K-1, Thai Box), Gergely Attila (Judo, MMA), Gönczi János (Kick-Box), Éltető Péter (Thai Box), Jeton Zejna (Svájc), Kitty Prodan Papp, Viktor Lazurko (Ukrajna), Peter Onuščák (Szlovákia), Makr De Graaf (Hollandia).


Az edzőtábor kezdete: Június 27, Tokaj Arnold Gym. Vége Július 1, szombat 20:00 óra. A táborban két edzést tartanak majd naponta, melyek két technikai + egy privát PAO tréningből állnak majd a meghívott és fentebb már említett mesterekkel. A szállás, étkezés, stb egyénileg megoldható, mindenkire rá van bízva.


A táborban képviselteti majd magát: Szlovák Köztársaság, Németország, Hollandia, Svájc, Franciaország, Lengyelország, Ukrajna, Anglia, Olaszország, Románia, Cseh Köztársaság! A tábor minden klub és szervezet részére nyitott, függetlenül attól, hogy melyik szövetség tagja.



Fontos tudnivalók a kedves vendégek, mesterek és sportolók számára:


  • Az első edzés és szeminárium kedden 17:00 órakor kezdődik.

  •  A második nap (szerda) 9-11 óráig és 18:00-20:00 óráig tart. Ezen a napon kerül sor egyébként az edzőtábor hivatalos megnyitójára is. Ez 12 órakor lesz. Cím: Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 22.

  • A 3. nap (csütörtök) 10-12 óráig és 18:00-20:00 óráig tart.

  • Negyedik nap (péntek) 10-12 óráig, 18:00-20:00 óráig.

  • Ötödik nap (szombat) 10-12 óráig, 16:00-18:00 óráig.


A Sayonara party ugyanezen a napon, tehát szombaton, 20:00 órakor kezdődik!


Érdeklődni a Facebookon ill. az alábbi elérhetőségeken lehet:


LION Muay Thai Team Hungary
Elérhetőség: Éltető Péter
e-mail: eltetopeter (kukac) freemail.hu
mobil: +36706203406


LION Muay Thai Team summer camp 2017