Hazai győzelmek Dunaújvárosban

[caption id="attachment_10267" align="aligncenter" width="504"]szello_dunaujvaros Fotó: Felix Promotion[/caption]

Szombaton este Dunaújvárosban rendezte meg aktuális, idei utolsó gáláját a Felix Promotion. A Rácz Félix vezette hazai top-istálló rendezvényén szorítóba lépett a promóció egyik legnagyobb reménységének tartott Szellő Imre, aki egy 10 menetesre tervezett cirkálósúlyú találkozón mérte össze az erejét a tanzániai Said Mbelwával.


Szellő a nyitó gongtól irányította a küzdelmet, azonban a 2. menetben összefejelt a két öklöző, a magyar bunyós jobb szemöldöke pedig rondán felrepedt. A vérben úszó Szellőt megvizsgálta a ringorvos, és tovább engedte a mérkőzést, a szünetben pedig sikerült legalább annyira lekezelni a sérülést, hogy ne okozzon még ennél is nagyobb gondokat. Szellő a harmadik etapban ritmust váltott, letámadta ellenfelét, aminek meg is lett a hatása, miután az afrikai bunyós padlóra került egy kemény jobbost követően, a vezetőbíró pedig ki is számolta Mbelwát.


Szellő új rekordja: 9 győzelem (ebből 5 ko/tko), 0 vereség, 0 döntetlen.


A rendezvény programjában kapott ismét lehetőséget a hivatásosok között október közepén debütáló Harcsa Norbert. A 28 éves budapesti bokszolóra a horvát-bosnyák Nikola Matic várt, akinek az erejéből csak a tisztes helytállásra futotta, ugyanis Harcsa magabiztosan, pontozással abszolválta a 4 menetes nagyváltósúlyú összecsapást. Szintén pontozásos sikerrel zárta a szombati gálát a középsúlyú Pintye Szabolcs, aki Karama Nyilawilát múlta felül 6 menetben, míg a nagypehelysúlyú Magyar-bajnok Kovács Zoltán már a nyitó etapban kiütötte aktuális kihívóját, Kanalas Dávidot.




[caption id="attachment_10266" align="aligncenter" width="504"]Pintye_dunaujvaros Fotó: Felix Promotion[/caption]

A gála mérkőzései ITT tekinthetők meg


/forrás: profiboksz.hu/