HK 20 - Körvonalazódik a jubilieumi program

Az idei utolsó gálájához érkezik a Harcosok Klubja versenysorozat, ami egyben a jubileumi 20. gála lesz a sorozat történetében.

hk20_plakat_kicsi

A legutóbbi 19. gála is formabontónak bizonyult, hiszen dupla kiadásban tekinthettük meg a Hungexpo területén a Fittbalance Expo egyik betétprogramjaként. A következő, 20. Harcosok Klubja esemény ismét a megszokott helyén, az aTerem Harcművészeti Központban lesz megrendezve, december 19-én.


A mérföldkövet jelentő gála kapcsán felkerestük a Harcosok Klubja Versenysorozat főszervezőjét, Kispál Balázst, akit a kezdetekről és a versenysorozat indulásáról kérdeztünk:


"Bata Tamással a Magyar Muaythai Szakszövetség főtitkárával indítottuk el közösen a sorozatot 2011. október 11-én. Bíztunk és hittünk abban, hogy sikeressé tudjuk tenni a versenysorozatot. A kezdetektől meghatároztuk a fő koncepciónkat: a fiatal, feltörekvő tehetségeknek szeretnénk rendszeres versenyzési lehetőséget biztosítani, ahol gála körülmények között hasonló súlyú, életkorú és tapasztalattal rendelkező sportolókkal tudnak megmérkőzni. Cél a fejlődés, rutinszerzés, a komolyabb nemzetközi és profi meccsek megalapozása. Fantasztikus érzés, hogy több versenyző is nálunk alapozta meg a hírnevét és a karrierjét, gondolok itt Gilányi Attilára, Nnadi Kristófra és Szalontai Gergőre. Természetesen a sorozat fejlődésével számos kiváló versenyző is ringbe lépett nálunk, akik nagyon nagy mértékben emelték a rendezvényeink presztízsét. A 20. gála után jön a 21., még nagyon sokáig szeretnénk folytatni a sorozatot, rengeteg ötletünk, elképzelésünk van, amit meg szeretnénk valósítani."


Tehetségből nincs hiány egy HK gálán sem, erről minden alkalommal megbizonyosodhatnak a szép számban kilátogató nézők is. Tehetik ezt majd 20. alkalommal december 19-én szombaton is, amikor újra pofonoktól lesz hangos a Harcosok Klubja.


harcosokklubja15


Hogy kiket láthatunk biztosan a ringben? Nézzük a már kialakult főmérkőzések párosításainak névsorát.


Géczei Róbert (Békéscsabai Lakótelepi SE/Energy Gym) vs. Perge Bence (Vita Gym, Miskolc) K-1 Superfight -67 kg.


Kapitány Erik (Vita Gym) vs. Kádas Gábor (Békéscsabai LSE) K-1 65 kg


Kapitány Kevin (Vita Gym) vs. Kocsis Rajmund (KOKO GYM, Pápa) K-1 65 kg


Lehota Krisztina (Re-Gym) vs Katarina Babicsova (Chaos Bratislava) Muaythai 60 kg


Radics Róbert (Simon Team) vs. Berényi Roland (Tasko fight) 69 kg


Szakolczai Martin (Vita Gym) vs. Molnár Károly (KOKO Gym Pápa) -71 kg


Előzetesen így néznek ki tehát a főmérkőzések párosításai, amik még bővülhetnek, hiszen a jelentkezéseket továbbra is várják a muaythai@muaythai.hu emailre!