Presztízs-díjas lett Fábián Melinda

A díjátadók időszakát éljük így az év végéhez közeledve, és ezek közül kiemelnénk most mi is egyet. Mégpedig azt, amit Fábián Melinda vehetett át a HFC legutóbbi gáláján. Melinda ide teljesítményét Presztízs-díjjal jutalmazták.

[caption id="attachment_10352" align="aligncenter" width="504"]FabianMelinda Fotó: HFC[/caption]

Fábián Melindával már találkozhatott az, aki követi honlapunkat hétről hétre. Melinda elsőként "A sikerek útján" rovatunkban tűnt még fel a nyáron. Akkor megtudhattuk róla, hogy több sportágban is szép eredményekkel büszkélkedhet, nem mellesleg kurayfat kempoban fekete övig jutott!


Az ősz során aztán kisebb-nagyobb sérülésekkel bajlódva telt, de egy külföldi mérkőzés még belefért a programba, de nézzük, hogy miként is foglalja Ő össze az elmúlt időszak történéseit:


"Először a térdszalagjaimmal akadtak gondjaim, majd ezt követte egy kézsérülés az ősszel, így most érkeztem el oda, hogy teljes értékű edzésmunkát tudok végezni." - kezdte Melinda.


Mi is segíthet a legtöbbet egy sérüléssekkel nehezített időszakot követően a lendület és a motiváció visszanyerésében, mint egy szakmai elismerés...


"Nagyon meglepett, mikor a gálán közölték velem, hogy megkapom ezt a díjat. Váratlanul ért, hiszen csak 3 mérkőzésem volt ebben az évben, és voltak nálam aktívabb versenyzők is, de természetesen nagyon örültem neki. Ebből még inkább lendületet tudok venni a jövő évhez, és az előttem álló időszakhoz." 


Egy olyan időszakhoz remélhetőleg, mely nem csak sok mérkőzést és versenyt tartogat majd a Budapest Top Team versenyzőjének, hanem rengeteg sikert is. 


"Már vannak terveink, 4-5 mérkőzéssel számolunk mindenképpen a jövő évben. Javarészt külföld fele szeretnék orientálódni." - foglalta össze röviden Melinda a jövő évi terveit.


Mi pedig bízunk benne, hogy ebből minden megvalósul majd, és igyekszünk a fejleményekről beszámolni Nektek. Még egyszer gratulálunk Melindának a Presztízs-díjhoz, melyet a Presztízs Sport Magazin hívott életre, és ami ezentúl minden évben átadásra kerül majd női és férfi kategóriában egyaránt. A férfi kategória idei győztese egyébként Borics Ádám lett.