Heti összefoglaló

Ahogy már megszokhattátok, most sem maradhat el portálunkon a vasárnap este a heti összefoglaló, benne a legfontosabb hírekkel a magyar küzdősport világából, megtűzdelve szakmai cikkekkel és hasznos tanácsokkal. Nézzük tehát, hogy mik is történtek oldalunk hasábjain a héten.


IMG_0866


Hétfőn interjút olvashattatok Berkes Lászlóval, a Global Grappling egyik alapítójával. Este a "pusztító" lábrúgások technikáját vizsgáltuk meg.


Kedden a vasárnapi Fight Night Hungary gála jegyében telt a nap, este olvashattátok exkluzív helyszíni beszámolónkat, benne a mérkőzések eredményeivel.


Szerdán egy újabb eseményről írtunk, hiszen szombaton a Kisteleken rendezett Nyílt Sport Ju-Jitsu Bajnokságon jártunk. Folytattuk Szmolka Niki hétvégi szereplésével a junior birkózó országos bajnokságról, ahol Niki ezüstérmes lett. Edzéssel zártuk a napot, az eszköz ezúttal a Bulgarian Bag volt.


Csütörtökön olvashattátok oldalunkon is, hogy Harcsa Norbert a Felix Promotion színeiben a profik táborába lép hamarosan. Délután visszatértünk kicsit a Fight Night Hungary gálára, és a helyszíni videós villáminterjúinkat nézhettétek meg egy remek összefoglalóval kiegészítve. Az esti téma az FFC 20 gála volt, melynek programjában 4 magyar versenyző is helyett kapott.


FFC 20 zagreb_645


Pénteken beharangoztuk a mai Harcosok éjszakája 6 gálát, majd a Steve Maxwell által összeállított csípőmobilitás gyakorlatsort ismételtük át. Este a muaythai-ból ismert clinch technikákat néztük át egy videó segítségével.


Szombaton írtuk, hogy Szűcs Barna a Regym színeiben Szlovákiában lép ringbe, majd 2 magyar bronzéremről is beszámoltunk a taskenti judo Grand Prix-ről. Ezt követően a Phuket Dreaming újabb részével zártuk a napot, a második évad hetedik része a Bangkok címet viseli.


Vasárnap, azaz ma írtunk róla, hogy Darmos József egy visszavágó keretében lép a kötelek közé Budapesten, a Felix Promotion soron következő gáláján.


darmos-jozsef


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség