Heti összefoglaló

Világversenyek, hazai rendezvények, címmérkőzés és külföldi győzelmek. Röviden összefoglalva ezekről olvashattatok a héten portálunkon. De a felületesség nem a mi asztalunk, ezt már megszokhattátok, így nézzük bővebben a hét legfontosabb eseményeit és történéseit. Ez a heti összefoglaló az ellenfelem.hu-n!


IMG_0866


A hétfőt a szombati Felix Promotion gála beszámolójával indítottuk, majd következett egy remek összeállítás az idei év eddigi legszebb kiütéseiből. Estére interjúval jelentkeztünk, benne az alany Halmi Viktor volt, aki a hétvégi FFC 20 gála egyik főmérkőzését vívta.


halmiviktor_ring


Kedden a Nyílt Amatőr MMA Bajnokságról írtunk, amit tegnap rendeztek a Fitbalance egyik programjaként, és a vendégek közt ott ült Hector Lombard is. Egy másik remek videóban a néhány szép levitelt is megtekinthettetek. Feszített tempó címmel a hétvégén szintén ringbe lépő Fábián Kristóffal beszélgettünk.


Szerdán ajánlottuk figyelmetekbe a II. Clinchparty szemináriumot, ami ugyancsak a Fitbalance programjában, a Harcosok Klubja standjánál lett megrendezve. A Magyar Kempo Szövetség válogatottja nemsokára Sport JiuJutsu Világbajnokságra utazik. Furkó László is ringbe lépett a hétvége folyamán, Laci Németországban a Young Blood Night 5. gáláján tért vissza egy rövidebb kihagyás után. Mérkőzését itt tekinthetitek meg:


https://www.facebook.com/ellenfelemhu/videos/vb.253153121562308/447999835410968/?type=2&theater

Csütörtökön két beharangozót is megtekinthettetek oldalunkon, elsőként a junior judo Világbajnokságról, majd a Harcosok Klubja 19 párosításairól írtunk.


Pénteken hírt adtunk arról, hogy egy rangos vendége lesz országunknak, miután Gago Drago ott lesz Dunaújvárosban a WKF Európa-bajnokságon. Este egy szakmai cikkel zártuk az esős hétköznapokat, a Sarokba szorítva cikk második részében megoldásokat olvashattatok arra, hogy mit lehet tenni, ha a ringben az ellenfél a sarokba szeretne terelni minket.


Szombaton Laszák Zoltán és Anghel Cardos címmeccsét harangoztuk be a mérlegelésen készült videóval. Délután folytattuk egy kis motivációval, Andre Galvao mesélt arról, hogy milyen nehézségekkel is szembe nézni annak, aki bajnok akar lenni. Ő, mint 7-szeres bjj világbajnok rengeteg tapasztalattal rendelkezik ebben a témában.


Ma, a hét utolsó napján írtunk Nektek a tegnapi Harcosok Klubja 19 első felvonásának eredményeiről, és még egyszer megismételtük a mai párosítások neveit. Illetve az utazó kick-box válogatott keretről is olvashattatok. Ma rajtol a Világbajnokság Szerbiában.


Laszak_black


Ez volt tehát a heti összefoglaló, kövessetek minket a következő héten is!


ellenfelem.hu - A harcos közösség