II. Clinchparty a Fitbalance programjában

muay-thai-clinch


Júliusban első alkalommal került megrendezésre a Clinchparty elnevezésű közös - minden klub számára nyitott - edzés, ami a címben is szereplő - és a thaibox egyik jellegzetességét adó - clinch technikák elsajátítására, finomítására volt hivatott.


Az első alkalom sikerén felbuzdulva örömmel jelenthetjük be Nektek a második közös edzés időpontját, ami október 24-én szombaton lesz a Fitbalance Nemzetközi Expo és Fesztivál keretein belül, a HUNGEXPO területén. Az edzés a Harcosok Klubja ringjében lesz a "D" pavilonban, 10 és 12 óra között!


clinchparty_csoport


"Ez az összejövetel nem sparring jellegű. Célja az alapoktól kezdve elmagyarázni, bemutatni, megértetni, begyakoroltatni a clinch, a térd és a könyöktechnikákat. Továbbá átbeszélni, összehasonlítani a különböző megoldásokat, lehetőségeket, változatokat egy adott helyzetre. Tanítani egymást és tanulni egymástól! Az első alkalmat Bánhegyi Zoltán a „Booster ’Z Thai Box Klub” vezetője, a mostanit Mezei György a „Tong Thai Gym” vezetőedzője vezeti. Nincs megkötés, bárki jöhet! Felszerelést mindenkinek egyénileg kell biztosítania" - írta Szöllős Imre a Clinchparty szervezője


Jegyárak:
Napijegy: A helyszínen lehet majd napijegyet (sétálójegyet) vásárolni 3000 Ft-ért, de ezzel a jeggyel a szabadedzéseken nem tudtok részt venni, csak a programokat tudjátok megnézni.


Kedvezményes árú jegyek elővételben a BIOTECH USA shopokban kaphatóak. (ELŐVÉTELBEN!)
1 napra 3.490.- Ft
2 napra 3.990.- Ft


A FITBALANCE-ra megvásárolt jegyek érvényesek a szabadedzésekre és a Harcosok Klubja gálára is!


Jó edzést!