Korábbi bajnok ellen kezd Harcsa Norbert

A Felix Promotion október 17-i, budapesti bokszgáláján mutatkozik be a hivatásos ökölvívók között Harcsa Norbert, az amatőr válogatott egykori alapembere.


Harcsa_Norbert


A 27 esztendős középsúlyban (72,6 kg) debütáló ökölvívóhoz nagy reményeket fűz Rácz Félix promóter, és ez egyben azt is jelentheti, hogy karrierje hasonlóan „gyorsított ütemű” lehet, mint az egykori válogatott csapattárs Szellő Imre esetében. A Millenáris Teátrumban felállításra kerülő ringben a korábbi GBU bajnok cseh Bronislav Kubin (17 győzelem, 16 vereség, 2 döntetlen) várja Harcsát, aki egy évvel ezelőtt Kelemen Balázzsal bokszolt címmérkőzést Tatabányán.


Kubin 36 éves, 171 centi magas, normál alapállású ökölvívó, aki mostanáig 190 menetet töltött profiként ringben. A „Penge” becenévre hallgató versenyző okozott már meglepetést idegenben, több alkalommal is. Tatabányán is jól állta a sarat Kelemennel szemben, noha a magyar bunyós fölényesen diadalmaskodott pontozással.

szellovalori

A Felix Promotion október 17-i gáláját a Millenáris Teátrumból a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben.


Az esemény főmérkőzésén a cirkálósúlyú Magyar-bajnok Szellő Imre (8 győzelem, 0 vereség) nemzetközi bajnoki címmérkőzésen lép szorítóba egy dél-amerikai ellenféllel szemben. Kötelek közé lép még Darmos József, Pintye Szabolcs, Sulák András és Bozai Gyula is.


Belépőjegyeket az esemény napján, a helyszínen lehet vásárolni – egységesen 5000 forintért. Bővebb információ a www.felixpromotion.com oldalon.


/forrás: felixpromotion.com/