Látványos küzdelmet ígér Szellő Imre

A Felix Promotion október 17-én a budapesti Millenáris Teátrumban rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melynek főmérkőzésén a cirkálósúly hazai legjobbja, a korábbi olimpiai pontszerző Szellő Imre vívja a főmérkőzést.




[caption id="attachment_9192" align="aligncenter" width="504"]szello-1024x682 fotó: felixpromotion.com[/caption]

Szellő Imre (8 győzelem, 0 vereség) szeptemberben, Szentesen is kötelek közé lépett, ahol a masszív védekezésére koncentráló belga Ismail Abdoul-t verte magabiztosan. Budapesten a sokkal „bevállalósabb” argentin ranglista 2. helyezettje – őt csak az IBF világbajnoka, Victor Ramirez előzi meg, szerk.-, Alejandro Emilio Valori (17 győzelem, 8 vereség) várja a magyar bajnokot egy 10 menetes nemzetközi címmérkőzésen.


A dél-amerikai Szellőhöz hasonló „paraméterekkel” rendelkezik: 32 éves, 182 centi magas, normál alapállású ökölvívó és ugyancsak hazája cirkálósúlyú bajnoka.




„Véleményem szerint látványosabb mérkőzésem lesz, mint Szentesen volt, bár ha őszinték akarunk lenni, annál csak jobb jöhet” - fogalmazott Szellő. „A felvételek alapján Valori egy kemény, bevállalós ökölvívó, aki nem fél belenézni a legnagyobb pofonokba sem. Egészen biztos vagyok benne, hogy izgalmas mérkőzést láthat majd a közönség, sok ütéssel, látványos találatokkal.”



szellovalori


Szellő Imre két őszi fellépése között mindössze négy hét telik el, ami nem tett lehetővé hosszabb pihenést, leállást. „Azért két-három szabadnapot így is kivettem, és próbáltam egy kicsit másfajta edzésmunkát végezni, hogy megfelelően feltöltődjek, és kellőképp éhesen folytathassam a felkészülést” - jelentette ki a népszerű ökölvívó. „Apait-anyait beleadtam az edzésekbe, hiszen főmérkőzésen lépek ringbe, amit szeretnék felejthetetlenné tenni a közönség számára.”


A Felix Promotion október 17-i gáláját a Millenáris Teátrumból a júliusban indult közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben. Kötelek közé lép még Harcsa Norbert, Darmos József, Pintye Szabolcs, Sulák András és Bozai Gyula is. Belépőjegyeket az esemény napján, a helyszínen lehet vásárolni – egységesen 5000 forintért. Bővebb információ a www.felixpromotion.com oldalon.


/forrás: felixpromotion.com/