Magyar aranyak Belgiumból

Nem sok újdonságot hordoz magában, hogy ha arról olvas az ember, hogy a Halker-Király Team versenyzői érmekkel térnek haza egy-egy versenyről. Hiszen a világ legjobb kick-box egyesületének megválasztott csepeli csapat az elmúlt évek során nem sok esélyt adott pointfighting szabályrendszerben ellenfeleinek. 


halker-kiraly-team-magyar-bajnoksag-2015


A light-contact & kick-light Magyar bajnoki döntőkben szerzett 16 érem után a csapat Belgium felé vette az irányt, hogy részt vegyenek a Flanders Openen. Visszakanyarodva még egy gondolat erejéig a magyar bajnoki döntőkön elért sikerekhez, 10 év után először fordult elő, hogy a pointfighting szabályrendszerből kilépve egy másikban is elindultak a csapat versenyzői. Ahogy az érmek - köztük az aranyak (8)- száma is mutatja, nagyon megérte.


A következzen a csapat antwerpeni beszámolója:


Az Antwerpen agglomerációjában lévő Beveren városában idén 22 ország 900 versenyzője gyűlt össze, a mindig remek szervezésű nyílt Belga bajnokságra.




Túl a várakozáson felülien sikeres utánpótlás Eb-n, most már a felnőtt és junior versenyzőink is harcba szálltak a dicsőségért. A maroknyi csepeli csapat, Király István Mesteredző vezetésével vágott neki az útnak. Szinte mindenki aki elindult a kategóriájában, a dobogón, és főleg annak tetején végzett.


A dominanciánk nem csak a súlycsoportos küzdelmekben mutatkozott meg, ahol klasszisokkal kellett megmérkőzniük versenyzőinknek, hanem főleg a grand champion (súlycsoport nélküli abszolút kategória) küzdelmekben. Itt a nőknél házi döntőt vívtak a lányaink, és a férfiaknál is Csepelre került a legnemesebb trófea.


A Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia kilenc fős csapata végül 9 arany, 2 ezüst és 1 bronzéremmel zárta a szezonnyitó versenyt.




[caption id="attachment_9120" align="aligncenter" width="560"]HalkerKiraly_Belgium fotó: Halker-KirályTeam Facebook[/caption]

Aranyérmeseink:

Veres Roland, -57 kg
Veres Roland, -63 kg
Imre Tamás, -94 kg
Jároszkievicz Krisztián, +94 kg
Nagy Henrietta, -70 kg
Nagy Henrietta, +70 kg
Nagy Henrietta, Grand Champion
Mórádi Zsolt, Grand Champion
Női csapat

Ezüstérmeseink:

Kádas Adrienn, -65 kg
Szabó Dorina, Grand Champion

Bronzérmesünk:

Szabó Dorina, -60 kg

/A Halker-Kiraly Team bejegyzése nyomán/