Nyílt Amatőr MMA Bajnokság a Fitbalance-on

[caption id="attachment_9313" align="aligncenter" width="503"]hfc_cikk fotó: HFC[/caption]

Azzal, hogy Magyarország illetve a Magyar Prémium MMA Liga csatlakozott a Nemzetközi MMA Szövetséghez (IMMAF) számos lehetőséggel gyarapodik a hazai küzdősport élet.


A nemzetközi szervezettel való közös munka első fejezete a prágai bírói képzés volt, melyen Papp Valér és Laczkó Balázs vett részt magyar részről, ahol mindketten megszerezték a szervet „C” kategóriás minősítését, megfelelő alapokra helyezve a további együttműködést.


A bírók után most a versenyzőkön lesz a sor, akik elsőként a Fitbalance programjában megrendezésre kerülő Magyar Amatőr MMA Bajnokságon bizonyíthatnak majd, ami az első állomása lesz annak a selejtező-sorozatnak, aminek a végén a győztesekből összeáll a Las Vegas-i Világbajnokságra utazó magyar válogatott!


Annak érdekében, hogy egy valóban az ország legjobb amatőrjei küzdhessenek meg a válogatottságért és a Világbajnokságra utazás jogáért, a szervezők mindenkitől várják a nevezéseket klubtól, szervezettől függetlenül, illetve egyénileg is. A hétvégi fordulóra október 22-én jár le a nevezési határidő, melynek feltételeiről ITT kaphattok bővebb tájékoztatást.


A hétvégi esemény díszvendége az UFC harcosa, Hector Lombard lesz, aki nem csak mint vendég lesz jelen, hisz több szemináriumot is tart majd. Kedvezményes jegyek ITT vásárolhatók.


hector_szeminarium


Nevezni tehát csütörtök éjfélig lehet majd, és ahogy fent is olvasható, mindenki számára nyitott a lehetőség, hogy elindítsa karrierjét egy olyan nemzetközi úton, ahol ellenőrzött és megfelelően biztosított körülmények közt versenyezhet és mérheti össze tudását a világ legjobbjai közt, tudva azt, hogy a legnagyobb szervezetek promóterei az összes világversenyen fürkészik a jövő bajnokait!