Nyílt Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokság 2015

A Magyar Sport Ju-Jitsu Szövetség és a Jászsági Harcművészeti Akadémia szeretettel vár minden versenyzőt, sportszakembert és érdeklődőt a 2015 Évi Nyílt Sport Ju-Jitsu Magyar Bajnokságra, Jászberényben kerül sor 2015. november 7-én. 


sportjitsu_kuzdelem


A frissen alakult szakszövetség legutóbb Kisteleken rendezett versenyt, mely igazi seregszemlévé vált, megmutatta a Ju-Jitsu társadalom erősségeit. A versenyről az ellenfelem.hu beszámolóját ITT olvashatjátok újra.


A 2015 évi Magyar Bajnokság is nyílt rendszerben kerül megrendezésre. Dr. Gulyás Richárd Miklós elnök szavai:


A verseny megrendezésére a hagyományoknak megfelelően nyílt rendszerben kerül sor, mely azt jelenti, hogy stílusirányzatoktól függetlenül bármely versenyző indulhat, aki elfogadja a Szövetségünk szabályait, és megfelel az egészségügyi és egyéb adminisztratív kötelezettségeknek.


A fenti elveknek megfelelően várjuk versenyünkre bármely klub bármelyik szakosztálya illetve versenyzője nevezését, legyen az Kempo, Karate, Kick-box, MMA, Judo, Ju-jitsu, BJJ, Baranta, Grappling, Birkózás stb., Várjuk továbbá a független, egyéni nevezőket is szeretettel!


Célunk, hogy kiváló, sportszerű küzdelmekben legyen része a szakembereknek, versenyzőknek és érdeklődőknek egyaránt.


Nagy öröm számunkra, hogy az országos sportági szakszövetséggé minősítésünk jogerőre emelkedett 2015. október 8-án. Ezt azt jelenti, hogy a Ju-Jitsu sport képviselete egy magasabb szintre emelkedett, egyenértékűvé vált más, nem olimpiai sportágakéval.


Lényeges, hogy kizárólag a szakszövetség jogosult innentől a sportág szervezésére és képviseletére. A Ju-jitsu Magyar Válogatottat is a szakszövetség állítja ki és delegálja az AGFIS rendszerében szervezett nemzetközi versenyekre.


Ez azt jelenti, hogy az idei Magyar Bajnokságon már nyitott szemmel járnak a szakvezetők, és nézik, kiből lehet a jövő korosztályos vagy felnőtt válogatott versenyzője.


Igyekszünk dinamikusan fejlődni. Már a kisteleki versenyre igyekeztünk sok újítást bevezetni. Az egy gyakorló versenynek indult, látni akartuk, hogy a többszörösére duzzadt szervezet kibővülve miként funkcionál, hogyan birkózik meg a feladattal. Végül eljöttek a „nagyágyúk” is, és fantasztikus színvonalra sikeredett.


Online elektronikus nevezési és sorsolási rendszert vezettünk be. Megkerestük az országos médiumokat, melyek közül több érdeklődést mutatott a rendezvényeink iránt. A versenyen több kivetítőn lehet majd követni a pástokon történő eseményeket.


Nagyon lényeges fejlesztés volt azonban humán erőforrás tekintetében, hogy bírói képzést és felkészítő tréninget tartottunk, mely garantálja a szabályszerű és sportszerű versenyfeltételeket.”


A versenyt több kameraállásból online közvetítik a www.jujitsusport.hu oldalon. 


sportjitsu_nogi


A verseny kezdő időpontja: 2015. november 07. 10:00.óra
A mérlegelések, orvosi vizsgálat ideje: 2015. november 07.
gyermek és junior korosztály 08:30-tól 09:30-ig,
felnőtt és szenior korosztály 11:00-től 12:00-ig
A verseny helyszíne: Bercsényi úti sportcsarnok (5100 Jászberény, Bercsényi út 11.)
A verseny védnöke: Magyar Sport-Jitsu Szövetség
Verseny rendezője: Jászsági Harcművészeti Akadémia
A verseny főbírája: Nagy Attila Renshi

A nevezések beérkezésének határideje: 2015. október 30. (péntek) éjfél
A nevezés módja: kizárólag elektronikus úton, online rendszeren keresztül, ezzel egyidejűleg a nevezési táblázatot kitöltve el kell juttatni az info@jaszharcos.hu e-mail címre.
A versenykiírás és a versennyel kapcsolatos, nevezéshez szükséges egyéb dokumentumok ITT letölthetők.


A nevezési felület elérhetősége: http://jujitsusport.hu/nevezes/

A beérkezett nevezések feldolgozását követően a párosításokat közzéteszik a fenti weboldalukon 2015. november 1-jén. A hibás nevezések korrigálására november 2-án éjfélig lesz lehetőség, de ebben az időszakban új, első szándékú nevezést már nem fogadnak el.


Eredményes felkészülést kívánunk!