HK 19 - Az első nap eredményei

[caption id="attachment_9403" align="aligncenter" width="501"]Laszak_black Laszák Zoltán derekán a WFC Nemzetközi bajnoki öve[/caption]

Tegnap az első nap programjaival megkezdődött a Harcosok Klubja Versenysorozat 19. gálája a Hungexpo területén zajló Fitbalance Expo egyik betétprogramjaként.


A két napos gála első napján is számos izgalmas párosítás várt azokra, akik kilátogattak a helyszínre. A Harcosok Klubja gálák forgatókönyve alapján peregtek most is mérkőzések, kezdte a felvezető mérkőzésekkel, majd pedig ezt követően a gála programjával zárult az est. Benne egy címmérkőzéssel.


Az egyik legizgalmasabb mérkőzést hozta a Nardoletti Zoltán vs Szalontai Gergő összecsapás, melynek végén Nardoletti kezét emelte magasba a vezetőbíró.


Harmadszorra csapott össze a két nehézsúlyú harcos, Zathureczky Zsolt és Gilányi Attila. Az első két találkozót Zatu nyerte, de Gilányi Attila tegnap kozmetikázni tudott az eredményen, miután kitüéses győzelmet aratott Zathureczky felett.




[caption id="attachment_9405" align="aligncenter" width="499"]gilanyi_black Gilányi Attila győztes mosolya[/caption]

Következett az est főmérkőzése, ami egyben egy címmérkőzés is volt. A győztes a WFC övét vihette haza. Anghel Cardos korábban már bezsebelt egy magyar skalpot, miután pontozással verte Benedek Zsoltot. Laszák Zolin volt tehát a sor, hogy elégtételt vegyen a román versenyzőn. Zoli átérezvén a mérkőzés (dupla) tétjét végig koncetrálva és nyomás alatt tartva ellenfelét pontozással bezsebelte a WFC Nemzetközi bajnokö övét. Gratulálunk!


A mai programok is 10 órától rajtolnak majd, benne edzésekkel a Top Fighters Thai-box Se és a ReGym csapatával. Majd déltől kezdődnek a felvezető mérkőzések.


Az esti gála programjában pedig a Vidákovics Patrik vs. Sebestyén Dániel, Szána Patrik vs Karaszi Erik éa a Sebők Máté vs Fábián Kristóf összecsapás lesz megtekinthető. Érdemes tehát ma is kilátogatni a Fitbalance-ra!