HK 19 – Izgalmas párosítások a dupla gálán

hk

A hétvégén ismét egy rangos sporteseménytől lesz hangos Budapest! Az idei Fitbalance Expo-ra a hétvégén kerül sor, és ezúttal a kiállítók közt számos küzdősport is képviselteti magát, ennek egyik kiemelt eseményét a dupla Harcosok Klubja gála lesz!


A versenysorozat történetében először fordul elő, hogy egy kétnapos rendezvénnyel jelentkezik, és ez már alapjában megteremtette az exkluzivitást. Ennek tetejére, habként érkeznek még a párosítások, melyeket végigfutva elmondhatjuk, hogy az idei év legütősebb Harcosok Klubja esemény elé nézünk október utolsó hétvégén.


A szombati nap programját 10 órától a II. Clinchparty szeminárium és edzés nyitja majd, ezt követően Mezőfi Alexandra és csapatának bemutatója következik, majd 13 órától megkezdődnek a felvezető mérkőzések, amíg egészen 16 óráig – a főmérkőzések kezdetéig – tartanak majd.


Az gála első felvonásaként összecsap majd az előző Harcosok Klubja gálán főmérkőzést vívó Koczfán János és Nnadi Kristóffal csap majd össze. Láthatjuk még a muaythai Magyar Bajnoki Címet szerzett Gilányi Attilát is, aki Zathurecky Zsolttal csap majd össze. Attila mérlege Zatuval szemben eddig nem valami fényes, most itt lesz az alkalom, hogy kozmetikázza kicsit a statisztikát.


Külön érdekesség lesz még Szalontai Gergő és Nardoletti Zoltán mérkőzése. Ők egy K-1 Superfightot vívnak majd, ahogy az első felvonás főmérkőzésének résztvevői is. Egy WFC bajnoki övért száll ringbe Laszák Zoltán és Anghel Kardos! Kardos nem ismeretlen a HK gálákat látogatók számára, hiszen korábban pontozással verte Benedek Zsoltot. Bízunk benne, hogy Zoli letörli a román fiú arcáról az elégedett mosolyt, és itthon tartja a bajnoki övet!


Laszak-vs-Cardos-HK19


A vasárnapi programban szintúgy parázs csaták kapnak majd helyet a ringben. A lebonyolítás rendje az előző napival megegyező lesz, így a felvezető mérkőzéseket 13 órától kezdik, majd 16 órától elindulnak a gála főmérkőzései. Előtte azonban még láthatjuk ringbe lépni az apjai nyomdokaiba lépő Rehák Márkot, a másik ReGym kiválóságot, Horváth Anitát is.


A vasárnapi főmérkőzések közt megtaláljuk az ugyancsak ReGym-ből érkező Szána Patrick és Karaszi Erik csatáját, a VitaGym versenyzője Kapitány Erik Bódi Istvánnal csap össze, majd következik – újra hazai ringben – Vidákovics Patrik, aki Sebestyén Dániellel mérkőzik meg egy Superfight keretében, őket követik az esemény zárásaként Fábián Kristóf és Sebők Máté ütközete.


Fabian-vs-Sebok-HK19


Akinek ideje engedi, annak érdemes lesz kilátogatni mindkét nap, hiszen a felsorolt nevek már önmagukban garanciát jelentenek a színvonalas gálára, a Fitbalance nyújtotta környezet pedig még tovább fokozza majd az események hangulatát!


Jó szórakozást és ütős meccseket kívánunk!