Kertész Máté az Oktagon 11 gálán lépett ketrecbe!


Az alábbiakban Kertész Máté tegnap esti nagyszerű, az Oktagon 11 gálán vívott MMA meccsét nézhetitek meg!
KÓD BOJOVNÍKA: Máté Kertesz - YouTube

A cseh ill. szlovák tulajdonú, Európa minden szegletéből harcosokat felvonultató Oktagon gála a térség egyik legnagyobb, legigényesebb show-ja, melyet nagy kivetítő, komoly fények, bevonulás, sok néző jellemez.

Természetesen ehhez méltóan a küzdelemek színvonala is igen magas, így Máté is egy kemény szlovák harcost kapott Uskrt személyében, egy három menetre kiírt összecsapás keretein belül.

Az első menet elég taktikusra sikerült. Kölcsönösen repkedtek a dzsebek, combosok, jobb egyenes próbák, a srácok pedig felváltva ragadták magukhoz a momentumot. Uskrt-nek volt pár szebb kombinációja (pl. egy test dzseb-jobb felütés-bal horog), ami egyértelműsítette, hogy komolyan foglalkoznak a kezeivel és a menet vége felé úgy tűnt, kezdi átvenni az irányítást. Máté kicsit bajba is került a ketrec falánál, de szerencsére hamar le tudta vinni ellenfelét.

Máté Kertesz - OKTAGON MMA

A másodikra Máté már eléggé bedagadt bal szemmel jött ki, azonban ez kicsit sem tántorította el a komoly akcióktól. Az első menet végi realizáltak nyomán hamar bement lábra és nem sokkal rá jött is a levitel. Uskrt szabadulni igyekezett, ám hiába. A menet felénél se jártunk, mikor Máté a ketrec falánál teljesen a hátára tudott kerülni!

Uskrt próbált szabadulni, átfordulni, azonban így pontosan full mountba fordult, Máté pedig folyamatos nyomás mellett engedte egymás után az oldalról érkező könyököseit, jobbosait. Uskrtnak mindezekre nem nagyon volt válasza, ráadásul a ketrec közelsége miatt nem is nagyon volt hova mennie. Egyszer aztán sikerült úgy fordulnia, hogy mindkét lábát a ketrec falának tudta támasztani, elrúgta magát, így pedig sikerült kijutnia Máté alól!

Most Uskrt próbált fordítani, azonban Máté nagyon szépen meggátolta. Ezután ismét levitte ellenfelét és puhítani kezdte a földön folyamatos nyomással, különböző szögekből és irányokból érkező csapásokkal. Uskrtnek minden létező lehetőséget megadtak, hiszen körülbelül két teljes percet töltött a hátán, oldalán. Mikor már tényleg semmi válasza nem volt (leginkább csak fejét, arcát próbálta védeni), megállították a meccset!

Gratulálunk!