Gyerek brazil jiu-jitsu edzések indulnak Budapesten

Nemrég beszámoltunk a Kárászy Team indulásáról honlapunkon, és most újabb hírekkel szolgálhatunk. Gyerek brazil jiu-jitsu edzések indulnak a csapatnál májustól!

[caption id="attachment_18956" align="aligncenter" width="504"] /A kép illusztráció/[/caption]

Egészen pontosan május 3-án, csütörtökön délután kezdődik majd az első gyermek jiu jitsu foglalkozás a judo, aikido és brazil jiu-jitsu fekete öves Csámpár János vezetésével a ZR Team Óbuda égisze alatt.

"Tiszta, rendezett körülmények között várjuk a BJJ iránt érdeklődő ifjoncok jelentkezését. A gyermek csoport legfőbb célja, hogy Budapesten ismertté tegye ezt a sportot a gyermekek és gyermekes szülők számára. Munkánkkal színesíteni szeretnénk Budapesten a „gyermeksport” palettáját, a BJJ magas szintű utánpótlás versenyzőinek kinevelésével hozzá kívánunk járulni a magyar brazil jiu-jitsu társadalom felnőtt versenyzői színvonalának emelkedéséhez.


Természetesen nem csak versenyzőket várunk edzéseinkre, hanem szeretettel látunk minden sportolni és ezzel a sportággal ismerkedni vágyó gyermeket. Edzéseinken a játék, mozgáskoordináció, a BJJ alap mozgásai, alap küzdelmi gyakorlatai lesznek terítéken, ahol a gyermekek biztonságos keretek között, fegyelmezetten gyakorolhatják és tanulhatják a sportág csínyját-bínyját.


A csoport friss indulása miatt vegyes csoport fog indulni, ahova 6-14 éves gyerekek vagy szüleik jelentkezését várjuk. Amennyiben a jelentkező és az edzéseken résztvevő korosztályok lehetővé teszik, a csoport bontásra kerül, 6-9 és 10-14 éves csoportokra."



Edzések:

Sparta Gym  /Kárászy Team (1037 Budapest, Bécsi út 267. (DIEGO Udvar)

Kedd-Csütörtök 17:00-18:00

További információkért látogassatok el a KIDS BJJ – Gyermek Brazil Jiu-Jitsu oldalára vagy a bjjsport.hu-ra!