Next Generation Warriors 8 - Holland sikerek

FOTOVERSLAG Next Generation Warriors 02-05-2010

Ahogy arról hírt adtunk korábban, a Militans MMA, a VI-GO SE és a félegyházi KHSE csapatai a hétvégén Utrechtben, Hollandiában jártak, ahol az eddigi legnagyobb magyar különítménnyel érkeztek meg a K-1 fellegvárába, hogy az Angelo Rosalia szervezte Next Generation Warriors 8 óriás-gálán vegyenek részt!

Következzenek Kemecsei Bálint szavai a történések, sikerek és tanulságok kapcsán!

A telt házas rendezvényen Lőrik Levente, Szabó Kevin, Nagy Krisztián és a már az előző, NGW7 eseményen győzedelmeskedő Farkas 'Nutu' László képviselték a színeinket! És nem is akár hogyan tették ezt…

A négy magyar harcosból hárman győztesként hagyták el a ringet egy felejthetetlen estén, ahol is mindannyian büszkévé tették nem csak a magyar küzdősportot, de az országunkat is!

Az első meccset, ami minket is érintett a 30 mérkőzést felvonultató gálán, Szabó Kevin vívta közülünk.

Meszlényi Gabó 14 esztendős, muay-thai magyar bajnok tanítványa a kezdeti tervek szerint úgy volt, hogy egy Európa bajnoki cím meccset vív majd, de sajnos az eredeti ellenfél visszalépése miatt végül az övért zajló küzdelem elmaradt.

Ennek a hírnek nem örültünk természetesen, de Kevint nem zökkentette ki semmi, és kiváló test ütésekkel és rúgásokkal az újonnan kinevezett holland ellenfelét is egyhangú pontozással megverte. Kiváló alaphangot adott tehát harcosunk a folytatásra!

Sok időnk nem volt viszont ünnepelni, hiszen Lőrik Levente következett utána a szorítóban néhány meccs pihenő után, akire egy veretlen, igazi izomember várt a ring másik sarkában. Ismael Londt tökéletesen megcsinált profi bandázsában (a Glory klasszis csinálta ugyanis a bandázsainkat a meccsekre) pedig Levi nem ismert kegyelmet.

Next Generation Warriors 8

Fokozatosan felőrölve a Simson Gym-es ellenfelét, végül Levente is egyhangú pontozással diadalmaskodott a helyi favorit ellen. A test ütések, a folyamatos nyomás és látványos kombinációk túl soknak bizonyultak a holland fiúnak és már a TKO győzelem sem volt messze! Elképesztő siker, annyian jöttek oda gratulálni, hogy nem győztük számolni. El volt ájulva a közönség.

A Militans harcos után pedig Farkas László érkezett, aki visszavágót vívott egy helyi versenyző ellen. Tavaly ugyanis Nutu már ugyanitt legyőzte marokkói riválisat. Akkor pontozással, ezúttal pedig egy első menetes KO-val zárta rövidre az óvári bajnok az ütközetet, aminek egy tökéletesen időzített toló rúgás arcra vetett végett.

A rúgás annyira pontos volt, hogy nem csak leKOzta a holland fiút, de még az orrát is eltörte. Percekig lent maradt, de szerencsére a végén a saját lábán távozott. Nagyon látványos befejezés volt!

Lacit pedig, már szinte főmeccsen, a félegyházi KHSE vezetőedzője, Nagy Krisztián követte, aki előtt hatalmas kihívás állt. Krisz ugyanis egy már az Enfusion szervezetben is debütáló és győzelemmel kezdő igen tehetséges hazaival nézett farkasszemet.

Talán kicsit az izgulás is visszatartotta Krisztiánt attól, hogy a teljes tudását megmutassa a holland közönségnek. De a bal egyenesei és horgai még így is többször eltalálták a marokkói kedvencet.

Sajnos azonban egy test-ütés, majd egy második rászámolás véget vetett a meccsnek idő előtt és Kriszt leléptették, hiába maradt talpon. Keményen és jól küzdött Kiskunfélegyháza büszkesége és hatalmas öröm volt vele együtt dolgozni! Legközelebb ő is győzelemmel tér haza! Hozzá kell tenni, messze a legkomolyabb ellenfél Kriszé volt, magyar harcos nagyon ritkán küzd ilyen szintű elit harcosokkal.

A holland kaland tehát remekül sikerült, és hamarosan folytatás következik! Angelo, thank you for welcoming us at this amazing event!!! Felejthetetlen hétvége volt!!! Folytatás hamarosan!!!"

Szerkesztőségünk gratulál mindenkinek és további szép sikereket kíván!

/A bejegyzés eredetije az FB-n ITT érhető el./