One Super Series - a pehelysúly legjobbjai


Jövőre jön a ONE Super Series, egy 8 fős, sztárokkal megtűzdelt gála!









A napokban Ázsia vezető küzdősport szervezete, az MMA-ban, kickboxban és muay thaiban is utazó One Championship egy komoly pehelysúlyú WGP-t jelentett be 8 nagyon komoly névvel.





A 2018-as év elejéig főleg inkább csak MMA-ban utazó ONE Championship szervezet februárban ONE Championship Kickboxing néven kickbox ligát indított, melyhez rögtön szupersztárokat is leszerződtetett.





Szép csendben jött a muay thai is, így a John Wayne Parr által Ausztráliában megálmodott ketrec muay thai már ázsia-szerte hódít, akár csak a kickbox. A ONE Super Series keretében mindkét szabályrendszerben láthattunk már hatalmas meccseket, nagy kiütéseket (pl. Nieky Holzken rombolását Cosmo Alexandre ellen).





One Super Series - Yod vs Petrosyan
Yod vs Petrosyan - összejön végre?




A jövőre bejelentett pehelysúlyú WGP torna minden meccsén világbajnokok küzdenek majd meg egymás ellen. Olyan nevek lesznek majd ott, mint Yodsanklai IWE Fairtex, Giorgio Petrosyan, Andy Souwer, Samy Sana, Dzhabar Askerov, Smokin’ Jo Nattawut, Phetmorrakot Petchyindee Academy, Charlie Peters!





Az első bejelentett meccsen Yodsanklai IWE Fairtex találkozik majd Andy Souwerrel, Japánban, március 31-én, de a korábban már megálmodott, többek által felvetett Yod vs Petrosyan is valósággá válhat majd akár!





Az csak hab a tortán - a One Championship számára -, hogy ráadásul a TV Tokyo adóval is leszerződtek, így Japán legnagyobb csatornája mind az élő, mind egyéb gáláikat hetente adja majd földi, digitális és kábeltévés platformjain, ezzel tovább népszerűsítve a One-t és a ketrecbe lépő sportolókat, stílusukat.