Jön az IFMA Muaythai VB 2019

IFMA Muaythai VB 2019 - 102 csapat, több, mint 1000 résztvevő!

International Federation of Muaythai Amateur ready for big ...

A jelenlegi bajnokok IFMA címeik megvédésére, sokan pedig pont ezen címek elhódítására, ill. az elitbe való kerülésért versenyeznek majd a bangkoki Világbajnokságon, melynek akkreditációs napja ma zajlott.

Természetesen Magyarország is érintett, hiszen ahogy arról korábban hírt adtunk, négy versenyzőnk, név szerint Spéth Norbi (A kategória, -67 kg), Nardelotti Zoli (A kategória, -75 kg), Koczó Henrik (B kategória, -71 kg) és Herceg Alex Valentin (B kategória, 63,5 kg) körülbelül egy hete kiutaztak már, hogy akklimatizálódjanak, készüljenek a komoly megmérettetésre!

Ahogy arról bizonyára többen is értesültetek, a fiúk a felkészülési szakaszon túl vannak, már csak pár utolsó simítást, élesítést végeztek/végeznek Bányász Adrián és Jászka Krisztián segítségével. Leginkább a fogyasztással voltak elfoglalva a holnapi mérleg előtt.

A válogatottal tartó két magyar főbíró, - amíg a srácok a készüléssel foglalatoskodtak - Vojvoda György és Szöllős Imre az új, immár közös IFMA-WMC rendszerű kurzust is elvégezték.

Jövő héten kezdődnek a meccsek, ne felejtsük, hogy a fiúknak minden támogatásra, szurkoklásra szükségük lesz!

Hajrá!