Cage Fight Series 8 - Magyarok a ketrecben

Újabb rangos gála előtt állunk ezen a hétvégén, ahol komoly szerepet kapnak majd a magyar harcosok! Ez lesz  Cage Fight Series 8 Grazból!


Négy év után láthat újra ketrecharcot a grazi közönség Ausztriában. A hosszú várakozás után egy minőségi rendezvénynek ígérkezik a sógoroknál a Cage Fight Series 8, melynek programjában főszerep jut a magyar harcosoknak is!


Öt plusz egy magyar versenyzőért szoríthatunk majd az előttünk álló szombaton. Első nyilván ez furcsán hangzik, de mindjárt kiderül, hogy mit is értünk ez alatt.


A kiírás szerint a sort és a gálát a közelmúltban győzelemmel visszatérő Filó Andor nyitja majd. A kőkemény szegedi a német Mario Wittmann-nal ütközik meg Grazban. Ami közel sem ígérkezik egy könnyű feladatnak, Wittmann tavaly hazájában elnyerte az "Év kiütése" díjat. Bízzunk benne, hogy ezúttal neki lesz szüksége a bírói segítségre.


Turai Zoltánt szólítják majd másodikként a ketrecbe, neki az olasz Danilo Belluardo jutott feladatként. A harmadik párosítás is tartogat számunkra izgalmakat, ekkor ugyanis Balázs Zsolt érkezik majd a piros sarokba, akire ugyancsak egy olasz, Alex Brondani vár majd, akinek ez lesz az első profi MMA mérkőzése.


Nem kell sokat várni majd, és - immáron osztrák színek alatt- versenyző Horváth Benjámin és Mahmoud Deyab közt csattannak el a pofonok a ketrecben. Horváth kiváló kéz-láb technikája garancia lesz a színvonalat küzdelemre!


Három párosítással később újabb magyar versenyzőn lesz a sor. Buzás Levente veszi majd be a ketrecet és igyekszik majd felülkerekedni az osztrákok egyik nagy reménységén, Florian Aberger felett.


Ezt követően már "csak" a főmérkőzésen lesz izgulni valónk, ahol ugyanis a magyar származású  Nandor Guelmino-t köszönti majd a közönség, aki minden bizonnyal vastaps mellett vonul majd a ketrecbe karrierje utolsó profi mérkőzésén!


Nándi Grazban akasztja majd szögre a kesztyűket nem nagyon eredményes karriert a emlékként maga mögött hagyva. A Hun becenevet általa ismerhette meg a UFC és a Strikeforce közönsége. Bár osztrák színek alatt, de felszereléséről sosem hiányozhatott a piros-fehér-zöld lobogó.


Nem kisebb névvel, mint a szintén UFC-veterán, Ricco Rodriguez-zel csatázik majd egy utolsót, és hogy a tétje is legyen a küzdelemnek a győztes a Cage Fight Series nehézsúlyú övével a derekán hagyhatja majd el a ketrecet szombaton késő este!