IBJJF Budapest Open 2019

Minden egy helyen a március 9-re kiírt IBJJF Budapest Openről! Ne hagyd ki!


HELYSZÍN ÉS ÁRAK

Az IBJJF (Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség) részéről történt hivatalos bejelentés után immáron minden fontosabb részlet ismert a versennyel kapcsolatban! Vegyük hát sorra a tudnivalókat!

Az IBJJF Budapest Open a 1037 Budapest, Folyondár utca 15 alatti Vasas - Folyondár Sportközpontban rendezik majd meg, március 9-én.

Árak

Február 15-ig: $92.00 (USD)
Március 1-ig: $110.00 (USD)

Kombinált ár:
(Feltétele a GI & No-GI regisztráció)

Február 15-ig: $148 (USD)
Március 1-ig: $183 (USD)

A regisztrációs díj tartalmaz egy (1) ingyenes pólót.

Látogatói díj: INGYENES

RELEVÁNS DÁTUMOK

1) A sportolók és termük

a) A tornákra való regisztrációhoz ill. a versenyeken való részvételhez minden sportolónak rendelkeznie kell egy érvényes tagsági igazolvánnyal.

b) Minden akadémiának regisztrálnia kell ahhoz, hogy tanítványaik is regisztrálhassanak a versenyen. Ennek ill. az 'a' pontban foglaltaknak február 15-ig meg kell történnie!

c) Minden dokumentumot úgy kell kitölteni és aláírni, amint azt az online jelentkezés után kapott e-mailben megadnak.

Azok a sportolók, akiknek a dokumentumokkal kapcsolatos ügye a verseny napjáig nem oldódik meg, ill. a szükséges dokumentumai rosszul kerülnek kitöltésre, nem fognak tudni regisztrálni a tornára, mivel ennek feltétele, hogy kérelmüket először elfogadják.

A tagsággal ill. annak megújításával kapcsolatos információkat ITT találjátok.

Az akadémiák regisztrációjával kapcsolatban több információt ITT érhettek el.

2) Regisztrációs határidő (március 1)

A szervezet igyekszik annyi sportoló számára versenylehetőséget biztosítani, amennyinek csak lehet, de a jelentkezők száma a verseny színvonalának érdekében limitált!

A SZERVEZET FENNTARTJA A JOGOT, HOGY LEZÁRJA A REGISZTRÁCIÓT, vagy akkor, amint a maximális kapacitást elérték vagy helyi idő szerint éjfélkor / a kijelölt regisztrációs határidő időpontjában.

Erősen ajánlott, hogy a regisztráció megtörténjen rendben, mielőtt valaki utazását leszervezné.

3) Korrekciós határidő (március 2)

A megadott dátum az utolsó nap arra, hogy egy sportoló korrekciót hajtson végre vagy kérjen az ibjjf@ibjjf.com címen.

A sportolók bejelentkezhetnek fiókjaikba és szerkeszthetik a regisztrációs adataikat a http://www.ibjjfdb.com címen. (Amennyiben nincs fiók, itt regisztrálni is lehet)

4) Korrekciós határidő csapatoknak (március 3-4)

Az oktatók a megadott határidőn belül küldhetik el emailben a csapat összeállítását, korrekciókat az ibjjf@ibjjf.com címre.

Kérik a mestereket, hogy küldjék el a csapatuk/csapataik listáját erre a címre!

5) Regisztrációs ellenőrző-nap (március 6)

Azok a sportolók és mesterek, akik változást vagy korrekciót kértek, le kell ellenőrizzék a versenyzői listát, hogy meggyőződjenek róla, hogy a kért változtatások rendben megtörténtek-e.

A regisztrációs ellenőrző-napon az IBJJF csak azokat az elírásokat javítja, melyeket saját személyzete rontott el, azon kérések alapján, melyek a megadott határidőig érkeztek be a sportolóktól és edzőktől.

Új korrekcióks kéréseket ezen a napon (27-én) már nem fogadnak el.

Amennyiben bármi probléma lenne a regisztrációs korrekcióval, e-mailt kell küldeni az ibjjf@ibjjf.com címre. Ennek határideje az esemény napja, 17h.

6) Menetrend közzététele (március 8)

Ezen a napon az IBJJF közzéteszi a végleges menetrendet. A kiadás időpontja a verseny szervezésétől függ.

7) Párosítások közzététele (március 8)

A párosítások online lesznek elérhetőek az ibjjf.com weboldalon.

ÖV ÉS KOROSZTÁLYOK

f - fehér, k - kék, l - lila, b - barna, fk - fekete

Férfiak és nők
Születés éve - korosztály - öv
2003 és 2002 - fiatalkorú - f, k, l
2001 és előtte - felnőtt - fh*, k, l, b, fk
1989 és előtte - master 1 - fh*, k, l, b, fk
1983 és előtte - master 2 - fh*, k, l, b, fk
1978 és előtte - master 3 - fh*, k, l, b, fk
1973 és előtte - master 4 - k, l, b, fk
1968 és előtte - master 5 - k, l, b, fk
1963 és előtte - master 6 - k, l, b, fk

*Azon sportolók, akik fekete öves judosnak bizonyulnak, van profi MMA meccsük ill. amatőr MMA mérlegük, bizonyítottan tapasztalatuk van birkózásban, olimpiai birkózásban vagy kötött-fogású bírkózásban, egyik kategóriában sem indulhatnak fehér övesként.

Bizonyított amerikai tapasztalatnak a főiskolai vagy magasabb, ill. az országos szinten és más országokban történő versenyzés számít.

NYITOTT SÚLYCSOPORT

Azok a sportolók, akik dobogós helyen végeznek, jogosultak rá, hogy a nyitott súlycsoport listájára is regisztráljanak.

A fiatalkorú kék és lilaöveseknek két nyitott súlycsoportja lesz: Open Class Light (-57kg -> -76 kg), Open Class Heavy (-82,3kg -> +100.5kg)

Kivételek:

Fehérövesek (összes súlycsoport) - ezen divízióknak nem lesz Open súlycsoportja.

Felnőtt fekete övesek - Minden sportoló jogosult a nyitott súlycsoportokban való indulásra.

Hogyan regisztráljunk?

Azon sportolók, akik regisztrálni szeretnének az adott nyitott súlycsoportba, az eseményen tehetik meg ezt a nyitott súlycsoportok regisztrációs asztalánál.

A nyitott kategóriában indulni akaró sportolóknak az érmük kézhezvételétől számított 15 percen belül regisztrálnia kell.

A felnőtt fekete övesek regisztrációs határideje a torna menetrendje mellett online lesz közzétéve. A határidő után regisztrációra nem lesz lehetőség.

FONTOS INFORMÁCIÓK
  • Kövesd a menetrend linkjét, hogy tisztában légy vele, mikor kell a tornán megjelenned és a bemelegítő területen belül lenned.
  • A gálán használatos számítógépes menedzsment rendszerről további információk ITT találhatók.
  • Hivatalos, fényképes igazolvánnyal minden versenyzőnek kötelezően rendelkeznie kell.
  • A súly meghatározása kilogrammban történik majd.
  • A Gi És No-Gi eseményekre eltérőek a súlytáblák. Amennyiben valaki Gi-ben indul, fontos, hogy a Gi súlytáblákat nézze.

Pénzvisszatérítési eljárás:

  • A regisztrációs díj nem visszatéríthető és nem átruházható.
  • Kivétel: Azok a sportolók, akik egyedül vannak táblájukon, jogosultak a regisztrációs díj teljes visszatérítésére, amennyiben kapcsolatba lépnek az ibjjf@ibjjf.com címen a szervezettel és kérik nevük törlését a kijelölt rendezvény-regisztrációs ellenőrző nap vége előtt.
EGYEBEK
  • A sportolók egy ingyenes rendezvény-pólót kapnak, amelyet a helyszínen, az arra kijelölt standon tudnak majd beszerezni.
  • Az 1., 2. és 3. helyen végző sportolók érmet kapnak, melyet a rendezvény pódiumán vehetnek át.
  • Minden csapatnak csak két sportolója lehet ugyanazon a divíziós táblán. Ha a csapatodnak több, mint 2 sportolója van a mesternek e-mailt kell küldenie a korrekciós határidő előtt az ibjjf@ibjjf.com címre, annak érdekében, hogy különböző csapatokat hozzanak létre. Ez a szabály nem akadálya annak, hogy regisztrálj az eseményre.
  • Ezen a tornán csak egy csoport-trófea lesz.
  • A regisztrációkor megadott bármilyen hamis információ (legyen az akár születési év, akár más) azonnali diszkvalifikációhoz vezethet. Az ilyen tettek felfüggesztéssel vagy akár jövőbeli IBJJF eseményektől való eltiltással sújthatók.
  • Ha egyedül vagy táblán, írj e-mailt az ibjjf@ibjjf.com címre a regisztrációs ellenőrző-napot megelőző napig és kérj módosítást a regisztrációddal kapcsolatban. az IBJJF nem garantálja, hogy a másik csoport, melybe áthelyezésed kéred rendelkezni fog még egy versenyzővel az esemény napján.
  • A sportra vonatkozó szabályok és iránymutatások (amint azok az IBJJF szabálykönyvében vázolva vannak) ismerete a sportoló felelőssége.
  • Azok a sportolók, akik 18 évesek vagy annál fiatalabbak, és akik korábban olyan övkategória övét viselték, mely már nem létezik korcsoportjukban, az IBJJF felosztási rendszerének megfelelően csak olyan övkategóriában versenyezhet, amely megfelel a sportoló jelenlegi korcsoportjának.
  • Minden küzdelem előtt fel fogják kérni a sportolókat, hogy mutassák be a személyazonosságukat igazoló hivatalos, érvényes okmányt. Legyen kéznél!
  • A jelzések/zászlók nem engedélyezettek az eseményen.
  • A versenyt az International BJJ Inc. szervezi a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetséggel (IBJJF) együttműködve.

Az esemény hivatalos oldala ITT található! Érdemes néha ránézni, nehogy lemaradjatok valami változásról!