Magyar eredmények a hétvégén - 10 érem a mérleg!


Több felé is remekeltek sportolóink a nagyvilágban a hétvége folyamán, így természetesen a szép magyar eredmények sem maradtak el! Nézzük!




magyar eredmények cover




A Litvániában rendezett Baltic Muaythai Open 2019 kupán a Nardelotti Zoli, Gönczi Alex, Spéth Norbi, Koczó Henrik és Fábián Kristóf alkotta válogatottunk igen szépen szerepelt. Az első napon Spéth Norbi, Koczó Henrik, Fábián Kristóf és Nardelotti Zoli taroltak, aztán jöttek a többiek.





Több szép, nagy meccs, izgalmas pillanat adódott a mérleg pedig végül három fényes érem volt. Spéth Norbi és Nardelotti Zoli aranyat, míg Fábián Kristóf bronzot hozott el Magyarországnak!









De a grappling sportok terén sem maradtak el az eredmények, hiszen a szlovéniai UAEJJF National Pro nemzeti bjj kupán Csorba Gusztáv kategóriájában aranyat, abszolútban pedig ezüstöt szerzett. A másik magyar érmet Szekeres Ákos szállította, aki ezüstöt húzott be kategóriájában!





Birkózóink is remekeltek - idén február 2-án rendezték meg a hagyományos Francia Nagydíjat, amin Magyarország a szabadfogású férfi versenyben volt érdekelt.





magyar eredmények - Szabó Katinka
Szabó Katinka az ezüsttel nyakában




A magyar csapatból a világ- és kétszeres Eb-bronzérmes Veréb István arany-, a junior Eb-bronzérmes Nagy Mihály ezüst-, míg a junior Eb-ötödik Farkas Rajmund és U23-as Eb-ezüstérmes Tóth Bendegúz egyaránt a dobogó harmadik fokára állhatott fel Nizzában. Összesen tehát négy éremmel távozhattunk a francia nagydíjról!





Judoban Szabó Katinka és Kárpáti Emese remekeltek. Két judokánk a Szófia European Open-ről hoztak haza érmeket - Katinka a -52kg-os női kategória ezüstjét hozta el, míg Emese bronzot szerzett hazájának!





Gratulálunk minden csapatnak, edzőnek, sportolónak!