Vidákovics Patrik – Thaiföldi napló #4

Thaiföldi napló! Új hét, új napló-bejegyzés! Vidákovics Patrik készüléséről, terveiről, gondolatairól rovatunkban mindent megtudhattok! Következzen a negyedik rész!

Thaiföldi napló - Vidákovics Patrik lead cover


Elérkeztünk a felkészülés második hetéhez. Az edzőm 1-2 menetet még rárakott a pajzsozásokra, még több pattintós rúgás jött.


Hétfőn még a betegségemből kilábalva gyengének éreztem magam, de ahogy haladtunk a hét közepe felé éreztem, hogy kezdem megszokni a terhelést, már nem annyira merülök ki, mint az előző héten.


Mivel a pajzsozás után egyből sparringoltunk, túl sok erőt nem éreztem magamban ezek során, de azért próbáltam a maximumot kihozni.


A hét vége felé a bunyónál 90 kilós váltott ellenfeleket kaptam, hogy mindig pihent partner ellen menjek. Ezek úgy érzem jól sikerült, viszont egy felütés során megzúzódott az orrom, ami talán még rendben jön a meccsemig.


Bangkokból visszaküldték az útlevelemet, vagyis nem tudnak adni kínai vízumot. A promoter jelezte, hogy nincs más választás, el kell mennem Hong-Kong-ba saját költségekkel, mert ott van egy ügynökségük, akik megcsinálják nekem a vízumot.


Úgyhogy kalandos útnak nézek elébe, mivel május 15.-én este utazok Hong-Kongba, 16.-án reggel leadom az útlevelemet, este már meg is kapom a vízumot. Ott töltök egy éjszakát, majd 17.-én utazok Xiamenbe. Onnan átszállok, majd irány Yichun. Május 18.-án mérlegelésre utánam jön az edző, majd 19.-én már mérkőzök!