WLF - Vidákovics Patrik Kínában meccsel

Vidákovics Patrik nem csak oldalunkon, saját rovatában vezetett naplójában árult már el részleteket, de saját Facebook oldalán is. Nézzünk azonban kicsit jobban a gála mögé!

Vidákovics Patrik a WLF gáláján lead cover


WLF? Aki nem ismerné esetleg a WLF (World League of Fighting) szervezetet, annak elárulhatjuk, hogy Kínai egyik, ha nem a legkomolyabb promóciójáról van szó, ahol olyan nevek fordultak meg eddig, mint Fabio Pinca, Enriko Kehl, Cedric Doumbe, Kem, Filip Verlinden, Sayok, Ilias Bulaid, Israel Adesanya, Kem Sitsongpeenong és még sorolhatnánk.


Ilyen nevek mellé csatlakozik most be Vidákovics Patrik is, aki jelenleg a Phuket Top Team hivatalos versenyzői csapatát erősíti Thaiföldön. Ellenfele a nála két évvel fiatalabb, helyi Liu Dacheng lesz, akinek mérlege alapján (14 győzelem, 6 vereség) ugyan kevesebb rutinja van Patriknál, a papír formát - főleg Kínában - sosem szabad csak úgy, kérdés nélkül elfogadni, elhinni. Kemény meccs lesz, egészen biztos!


Az esten feltűnnek még orosz, thai, francia, fehérorosz, német, ausztrál, japán, brazil harcosok, így mondhatni, hogy a kínai szervezet ismét egy komoly, harcosait szinte a világ minden tájáról felvonultató gálát hoz tető alá május 19-én.A fight card:

Ni Shi (Kína) vs Llodra Rafael (Franciaország, WBC ill WMC muaythai bajnok)
Long Yu (Kínai) Isaac Julio (Brazília)
Xue Shenzhe vs Tagir Khalilov (Oroszország)
Liu Jia vs Sisaeng Prempri (Thaiföld, WBC muay thai bajnok)
Zhao Boshi vs Yusuke Ojima (Japán)
Sun Weipeng vs Artur Temishev (Oroszország)
Liu Lingling vs Yolanda Schmidt (Ausztrália)
Wang Junyu vs Georgii Kudrenko (Németország)
Fang Fedia vs Kunbut (Thaiföld)
Zhao Yan vs Farkhad Akhmenjanau (Belorusz)
Meng qinghao vs Victor Hugo Nuner (Brazília)
Jin Ying vs Jonathan Tuhu
Liu Dacheng vs VIDÁKOVICS PATRIK
Sun Weiqiang vs Jamal Yusupov (Oroszország)/A cikk forrása: http://www.hula8.net/article/34886.html/