Megnyitja kapuit a Kárászy Team

Újabb minőségi küzdősport csapattal bővül a budapesti paletta, miután jövő héten megnyitja kapuit a Kárászy Team!

[caption id="attachment_16594" align="aligncenter" width="504"] Kárászi Balázs akcióban![/caption]

Kárászi Balázs 5. danos kempo mester és a Zen Bu Kan Kempo Magyarország elnöke saját csapatot indít a fővárosban (1032 Budapest, Bécsi út 267), ahova sok szeretettel várja a küzdősport és a kempo iránt érdeklődőket április 3.-tól! A további részletekről meséljen ő maga!



"Szeretném megköszönni az ellenfelem.hu-nak, hogy megjelenhetek a magazinban. Tavaly júniusban úgy alakult az életem, hogy el kellett jönnöm a régi termemből. Ez után úgy döntöttem, hogy megvalósítom az álmomat, ami már régóta foglalkoztatott, saját edzőtermet nyitok. Azonnal el is kezdtem nézelődni a cégem székhelyének környékén, Óbudán, hogy milyen lehetőségeim vannak.


Amikor a helyszín keresésébe fogtam az első utam a Spárta Gym nevű konditerembe vezetett, akik a Bécsi és Vörösvári út kereszteződésében működnek már évek óta. Azonnal megfogott a hely hangulata és elkezdtem velük tárgyalni a lehetőségeimről és céljaimról. Mondhatni a legjobbkor voltam a legjobb helye! Pont a terem bővítésén gondolkoztak, és felajánlották nekem, hogy kaphatok egy 100 nm-es területet, amit egyedül használhatok a terem nyitvatartási idejében. A nyitás tervezett időpontja 2018. április 3, kedd. Ekkor fogom az első edzést tartani 18:00-tól, ami NoGi földharc lesz. 


Terveim szerint az ifi és felnőtt edzések így lesznek: Hétfő: 18:30-20:00 állóküzdelem. Kedd: 18:00-19:30 dobás és földharc. Szerda: 18:30-20:00 álló küzdelem. Csütörtök: 18:00-19:30 földharc. Péntek: 18:30-20:00 küzdelmi edzés.


Kárászy Team terem

A kezdeti időkben csak kempo lesz, de folynak a tárgyalások hogy más stílus is meg fog jelenni az órarendben. Erről többet egyenlőre nem közölhetek, de nagyon bízok benne, hogy össze fog jönni, az amit szeretnék."


Balázs még annyit elárult nekünk, hogy a terem (1032 Budapest, Bécsi út 267) április végére teljesen fel lesz szerelve minden olyan eszközzel, ami manapság egy modern küzdősport centrumban elengedhetetlen! Érdeklődni a +36302585175 számon ill a karokempo001 kukac gmail pont com címen tudtok!


Irány Óbuda és a Kárászy Team!