IV. Jász Viadal - Beharangozó

Immáron negyedik alkalommal rendezik meg Jászberény városában a Jász Viadalt, melynek időpontja március 17.

[caption id="attachment_18774" align="aligncenter" width="503"] fotó: Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség[/caption]

Eddig minden alkalommal beszámoltunk a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség egyik legjelentősebb versenyéről, a Jász Viadalról. Az előttünk álló hétvégén immáron sorozatban negyedszer szervezi meg a Jászsági Harcművészeti Akadémia ezt az eseményt, melynek hivatalos meghívóját itt olvashatjáok:


Tisztelt Mesterek, Klubvezetők, Versenyzők, Kedves Sportbarátaink!


Négy évvel ezelőtt azzal a céllal indítottuk útjára a „JÁSZ VIADAL” versenysorozatot, hogy hagyományt teremtsünk.


A sok jószándék és tenni akarás, mellyel útnak indítottuk a rendezvényt jó táptalajba hullott, mind a szakemberek, mind a versenyzők megismerték és megszerették a „Jászság Fővárosában”, Jászberényben meghonosított ju-jitsu versenyt.


A befektetett sok munkának köszönhetően egyre emelkedő színvonalon tudjuk szolgálni a sportág érdekeit. Az 1998-ban, a Jászságban elkezdett sport ju-jitsu hagyományokhoz méltóan, Jászberény ismét a sport ju-jitsu egyik „fellegvárává” vált.


Köszönet a Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség elnökségének, hogy ismét bizalmat szavazott a   Jászsági Harcművészeti Akadémiának és a 2018. évi versenynaptárába bekerült a „IV. JÁSZ VIADAL”.


A JJIF versenyszámokból álló rendezvény célja, hogy segítséget nyújtson a versenyzőknek a nemzetközi megmérettetésre való felkészüléshez. A viadal egyben a Kelet-magyarországi régió rangsorversenyének is számít.


Nem titkolt szándék, hogy jó alkalom a bírák, az edzők és a versenyzők számára, hogy felmérjék tudásukat a hazai rendezésű nemzetközi verseny, a „BUDAPEST OPEN” előtt, melyet 2018. április 7-én rendez meg első alkalommal az MSJJSZ.


A verseny megrendezésére a hagyományoknak megfelelően nyílt rendszerben kerül sor, mely azt jelenti, hogy stílusirányzatoktól függetlenül bármely versenyző indulhat, aki elfogadja a Szakszövetségünk szabályait, és megfelel az egészségügyi és egyéb adminisztratív kötelezettségeknek.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zNtPA_cP1q8&w=560&h=315]


A fenti elveknek megfelelően várjuk versenyünkre bármely klub bármelyik szakosztálya illetve versenyzője nevezését, legyen az Kempo, Karate, Kick-box, MMA, Judo, Ju-jitsu, BJJ, Baranta, Grappling, Birkózás stb., illetve független, egyéni nevezőket is szeretettel várunk! Célunk, hogy kiváló, sportszerű küzdelmekben legyen része a szakembereknek, versenyzőknek és érdeklődőknek egyaránt.


Jó felkészülést, és kiváló, eredményes versenyzést kívánunk mindenkinek!


Garamvölgyi Mihály - Szakszövetségi főtitkár

dr. Gulyás Richárd Miklós - Szakszövetségi elnök

A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ 2018. MÁRCIUS 12-ÉN, ÉJFÉL (eddig kell online nevezni, és beérkeznie a nevezési táblázatnak a nevezési oldalon megadott e-mail címre ).


A NEVEZÉSEKET KÖZZÉ TESSZÜK 2018. MÁRCIUS 13-ÁN ÉJFÉLIG! 


A NEVEZÉSEK HELYESBÍTÉSÉNEK 2018. MÁRCIUS 14-ÉN ÉJFÉL!


A NEVEZÉSI DÍJ BEÉRKEZÉSI (nem átutalási, hanem az átutalásnak a számlánkra történő beérkezésének a határideje) HATÁRIDEJE 2018. MÁRCIUS 14-ÉN ÉJFÉL!


Nevezési díj MSJJSZ tagoknak egységesen 5.000,- Ft, mely bármely versenyszámban történő indulásra feljogosít. Nem tagoknak az első versenyszám 6.000,- Ft és minden további versenyszám 1.000,- Ft.


A nevezéseket csak a http://www.jujitsusport.hu/nevezes/ nevezési oldalon található online nevezési felület kitöltése, valamint a http://www.jujitsusport.hu/dokumentumtar.html oldalon található táblázat kitöltése, és ezzel egyidejűleg a nevezési táblázat jelen kiírásban megadott e-mail címre történő elküldése esetén fogadjuk el!


A hivatalos versenykiírás ITT érhető el!